slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Magicna 3D tabla + 3D naocare

1.899 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
40
0
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Makishop011 0641846154
Član od 01.05.2021.
Svi oglasi
PUSTI DETE U MAGIČNI SVET, NJEGOVO GA BOJI DA SE PONOSI.

Možete staviti transparentan prema šablonu. Tablu na svom omiljenom planu, onda možete da nacrtate OMagic 0 3D
UPUTSTVO:
O Položite tablu za crtanje, stavite crtače na zadnju stranu providne ploče, + zatim počnite da crtate.
MSP O Crteži će biti sa 3D efektom, deca će biti maštovita kojim će crtežom biti ponosna na ono što su uradila.
O Možete da koristite slike u E-formatu kao objekte za kopiranje, uzmite slike na kartici kao primer, potrebno je da stavite karticu ispod providne ploče, a zatim možete kopirati bilo šta na ekranu. OVAJ PROIZVOD JE NAPRAVLJEN OD EKO-PRIJATELJSKIH MATERIJALA, CRTEŽI SE MOGU BRISATI I CRTATI PONAVLJENO.  

Slanje brzom poštom (NA PODRUČJU BEOGRADA POŠTARINA 350din BEZ OBZIRA NA KOLIČINU I TEŽINU (MOGUĆNOST ISPORUKE ISTI DAN) uz mogucnost __________________LIČNOG PREUZIMANJA__________________na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU.  Ukoliko zelite nesto da porucite:  Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima:  -Ime i prezime,                  -Ulica i broj,                  -Mesto i poštanski broj,              -Broj telefona za kontakt-Ili SMS, Viber i WhatsApp porukom na 0641846154________________________________________Svaki dan novi oglasi!  Pogledajte našu kompletnu ponudu oglasa klikom na --- SVI OGLASI--- ISPOD BROJA TELEFONA na našem KP nalogu MakiShop011
ID Oglasa: #137416870
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.