slika
slika
slika
slika
1 od 4

Magični prstenovi interaktivna kinetička igračke za decu i o

399 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
81
3
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Predstavljamo Vam neobični komplet pažljivo izrađenih prstenova koji, kada se pokrenu, mistično oživljavaju, okrećući se u žiroskopskom prikazu svetlosti, boja i pokreta koji je zabavan koliko i lep.

Prokrenite maguju–  da biste otključali energiju, stavite ruku kroz prstenove, podignite i otpustite. Dobičete prelep oblik, a prstenovi će početi da se kreću gore-dole, iz ruke u ruku, u ritmu koji kreirate sami.

Podelite svoj ritam –  može se podeliti između ljudi. Jednostavnim dodirivanjem prstiju ili držanjem za isti predmet, stvarate prolaz za prstenove, koji prelaze od jedne osobe do druge.

Zaustavite pokret –  da biste pauzirali blistavo okretanje prstenova, držite ih između ruku i okrenite gornji prsten u smeru suprotnom od kazaljke na satu. Gledajte kako će se brzo spljoštiti radi lakšeg skladištenja.

Kreativnost za sve –  veoma jednostavan za korišćenje, zabavlja satima i lak za sklapanje. Odlično u kući, na odmoru, na festivalima, prstenovi će sigurno uzbuditi, oduševiti i zaslepiti. Fenomenalan poklon za decu i odrasle.

NEVEROVATAN DIZAJN:  Napravljeni od jednog komada metala, prstenovi formiraju geometrijski „ mehur“ koji je zabavno držati, kotrljati i savijati satima radi zabave i druženja.

ZABAVITE SE I ZADIVITE SVOJE PRIJATELJE:  Fascinirajte svoju publiku i izazovite svoje prijatelje. Možete da je igrate solo ili sa prijateljima. Postoji mnogo načina da koristite ovu igračku sa metalnim prstenom ili kako je naši klijenti zovu, okretač za ruke . Može preći niz ruke, noge ili od ruke do ruke. Neki kupci ga koriste i kao rekvizit za ples.

Ublažavanje anksioznosti i stresa:  Vežbajte dok se igrate i zabavljajte se. Koristite kao igračku za ublažavanje anksioznosti ili kao igračku za ublažavanje stresa. Koristite je kod kuće ili na kancelarijskom stolu, da biste se zabavili, opustili i oslobodili svakodnevnih životnih stresova i anksioznosti.

ID Oglasa: #150112428
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.