slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Magnetna pisi-brisi tabla za decu sa slovima i racunaljkom

1.300 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
582
25
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog
Magicna tabla sa računaljkom za decu je savršen dodatak svakoj dečijoj sobi.   Edukativna magnetna tabla sa potporom je praktična, sklopiva, može se lako čuvati nakon završetka aktivnosti malog deteta ili se može postaviti u deo prostorije zbog nosača oslonca.  Magnetna tabla za pisanje i crtanje omogućava vašem detetu da razvije maštu crtanjem, pisanjem reči ili prvim proračunima.  Deca mnogo lakše asimilišu informacije ako su predstavljene na način koji je za njih što ugodniji i opuštajući.  Dakle, pretvorite njegovu sobu u igralište, ali i u smešnu učionicu, uz pomoć ove drvene obrazovne table.  Pozadi imamo abakus sa 6 redova obojenih kuglicaVisenamenska 2u1 edukativna tabla za decu igracka namenja deci koja su krenula u vrtic, predskolsko ili prvi razred. Tabla ima svoje rasklopivo postolje, i dve strane za pisanje, racunaljku i odeljak za matematicke operacije. Prva strana je namenjna za pisanje kredom i crne je boje a druga strana je magnetna i bele boje. Na nju je se mogu postavljati magnetna slova i pisati flomasterom koji nakon zavrsetka mogu obrisati sa table.  Ova tabla je visenamenska i sluzi da se deca upoznaju sa slovima i osnovnim matematickim operacijama sabiranjem i oduzimanjem za sta se koristi racunaljka kao i mnozenjem za sta koristimo odeljak za matematicke operacije.
Set sadrzi:
1 x rasklopiva tabla
1 x flomaster za pisanje
1 x sundjer za brisanje
4 x kreda za pisanje
Dimenzije cele table su : 32x44cm
Dimenzije same table za pisanje i magnetne table su : 32x32cm
ID Oglasa: #60167675
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.