slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Magnetna tabla za crtanje edukativna igra za decu

799 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
74
4
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog
Zašto je ova super zabavna igračka neophodna?
✨Režim fokusiranja: deca mogu koristiti olovku da postave šarene magnetne perle na odgovarajuće pozicije slijedeći obrasce, što može poboljšati dječju manipulaciju i ostati fokusirano.
✨Način kreiranja: Nakon što savladaju vještinu, deca mogu slobodno koristiti svoju maštu da kreiraju svoje jedinstvene uzorke bez potrebe za umetanjem kartice. Biće zabavnije u širenju njihove mašte.
✨ Bogati uzorci: Naše magnetne igračke dolaze sa 10 dvostranih kartica, ukupno 20 šara različitih oblika i stvari za decu. Raznolikost dezena efikasno privlači pažnju dece i stimuliše njihovu kreativnost počevši od lakog do teškog.
✨ Vrhunski i sigurni: Ploča za crtanje je izrađena od visokokvalitetnog ABS plastičnog materijala, netoksičan, bez mirisa i izdržljiv. Zaobljene ivice magnetne table za crtanje su glatke kako bi zaštitile male djetetove ruke.
✨ Edukacija Montessori igračka: Naša dječja tabla za crtanje je savršena igračka za dječake i djevojčice za vježbanje pažnje, mašte i sposobnosti kontrole ruku. Ova magnetna tabla je također odlična aktivnost za djecu da uče boje, oblike, brojanje, fine motoričke vještine, koordinaciju ruku i očiju i kognitivne vještine! ✨ Savršen poklon: magnetna tabla sa tačkom je idealan poklon za dečake i devojčice. Savršen uskršnji, rođendanski, božićni poklon ili druga nagrada
AooeDomi magnetna tabla za crtanje za djecu i malu djecu od 1 do 6 godina, tabla za crtanje s magnetnom olovkom i šarenim perlama za djecu, umjetnost s magnetima, igračke za putovanja za dječake od 1-6 godina djevojčice (15,3″x14,5″)
Š9312401
ID Oglasa: #160332258
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.