slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Magnetna tabla za crtanje Mozaik Bockalica Tabla za crtanje

1.100 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
14
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Talisman
Član od 10.11.2021.
Svi oglasi

Tabla za crtanje na magnet 

Magnetna tabla 

Magnetna bockalica Mozaik bockalica 

Edukativna tabla 

 

Zašto je ova super zabavna igračka neophodna?  
Režim fokusiranja: deca mogu koristiti olovku da postave šarene magnetne perle na odgovarajuće pozicije slijedeći obrasce, što može poboljšati dječju manipulaciju i ostati fokusirano.  
Način kreiranja: Nakon što savladaju vještinu, deca mogu slobodno koristiti svoju maštu da kreiraju svoje jedinstvene uzorke bez potrebe za umetanjem kartice. Biće zabavnije u širenju njihove mašte.  
Bogati uzorci: Naše magnetne igračke dolaze sa 10 dvostranih kartica, ukupno 20 šara različitih oblika i stvari za decu. Raznolikost dezena efikasno privlači pažnju dece i stimuliše njihovu kreativnost počevši od lakog do teškog.  
Vrhunski i sigurni: Ploča za crtanje je izrađena od visokokvalitetnog ABS plastičnog materijala, netoksičan, bez mirisa i izdržljiv. Zaobljene ivice magnetne table za crtanje su glatke kako bi zaštitile male djetetove ruke.  
Edukacija Montessori igračka: Naša dječja tabla za crtanje je savršena igračka za dječake i djevojčice za vježbanje pažnje, mašte i sposobnosti kontrole ruku. Ova magnetna tabla je također odlična aktivnost za djecu da uče boje, oblike, brojanje, fine motoričke vještine, koordinaciju ruku i očiju i kognitivne vještine!

Savršen poklon: magnetna tabla sa tačkom je idealan poklon za dečake i devojčice. Savršen uskršnji, rođendanski, božićni poklon ili druga nagrada

ID Oglasa: #162849439
Informacije
Porucivanje preko poruka
Upisite Vase podatke
Ime, prezime, adresu i telefon

Placanje i isporuka pouzecem -Post-express
*Uplatom na racun dobijate nizu cenu postarine
*Licno preuzimanje uz prethodni dogovor


Mozete poruciti i porukom Viber/sms/ what's up 0618115764

Tu smo za sva Vasa pitanja  : )



PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.