slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Magnetni štapići i kuglice za edukativno igranje i gradnju

699 dinFiksno

Beograd
Novo
Dostupno odmah
25
2
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Otkrijte svet magnetne kreativnosti:

  • Jaki Magneti: Naše šipke imaju prečnik od 7 mm i izuzetno jake magnete. To znači da će vaši mali graditelji moći da konstruišu neverovatne strukture koje će ostati stabilne i čvrste.
  • Edukativna Igračka: Naša igračka nije samo za zabavu, već i za učenje! Deca će se igrajući razvijati svoje veštine ruku i istraživati svet geometrije i matematike.
  • Beskrajne Mogućnosti: Sa 24 magnetna štapa dužine približno 4 cm u četiri različite boje i 13 kuglica prečnika 1,2 cm, vaši mališani će moći da stvaraju različite oblike, modele, i dizajne. Neka njihova mašta preuzme kontrolu!
  • Sigurnost na Prvom Mestu: Ova igračka je dizajnirana sa sigurnošću vaših mališana na umu. Imamo na umu sve, osim decu mlađu od 3 godine, kako bi se izbegle eventualne neprijatnosti.

MAGNASTIKS - Zadovoljstvo Kreativnosti i Učenja:

Ovi magnetni elementi su odlični za kreiranje modela za hemiju, fiziku i matematiku, podstičući istraživački duh kod vaše dece.

Neka vaši mališani zakorače u svet maštovite igre i učenja sa našim Magnetnim Građevinskim Setom! Nabavite ga sada i poklonite im nezaboravno iskustvo kreativnosti.

 

ID Oglasa: #163638591
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.