slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Pogodi Mete - Dečija stona igra ciljanja

1.599 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Za mališane imamo savršenu igru pucanja u metu!  Ova igračka pruža nezaboravno iskustvo akcije i zabave! Bez obzira na uzrast, ova igra je idealna za vežbanje ciljanja, unapređujući koordinaciju pokreta i veštine gađanja u metu.

Mini stona igra pucanja nije samo igračka, već i odličan način za vežbanje preciznosti i fokusiranja. Vaše dete će uživati u akcionoj igri gađanja mete, razvijajući motoričke veštine dok istovremeno provodi vreme u zabavnom okruženju. Sjajan poklon za bilo koju priliku, ova igračka će obradovati mališane različitih uzrasta, pružajući im priliku da se zabave i uče kroz igru.

Mini stona igra pucanja donosi novu dimenziju igre vašem domu. Vaše dete neće skidati osmeh sa lica dok uranja u novu avanturu svaki put kada se pozabavi ovom igrom. Osim što je zabavna, ova igra podstiče razvoj koordinacije, koncentracije i preciznosti - sve to kroz interaktivno i uzbudljivo iskustvo.

Dajte svojem detetu priliku da vežba ciljanje i razvija veštine pucanja kroz igru koja pruža neograničenu radost i uzbuđenje. Akciona igra gađanja mete donosi novi nivo zabave u vaš dom, pružajući mnoštvo uživanja i smeha. Poručite svoju Mini stonu igru pucanja danas i obezbedite nezaboravne trenutke radosti za vaše mališane!

 

Karakteristike:

  • Materijal: ABS
  • Dimenzije: 46 cm x 21 cm x 17,5 cm
  • Uzrast: 3+
  • Edukativna igra - podstiče razvoj koordinacije i koncentracije
  • Idealno kao poklon
  • Zabava za celu porodicu
  • Pogodno za dečake i devojčice
  • Igra za jednu ili više osoba
ID Oglasa: #162182614
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.