slika
slika
slika
1 od 3

Rubikova kocka sklopiva kao puzle

799 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
146
9
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Super inovativna i veoma taktična kocka je odlična, jer delovi u stilu puzli mogu da se sklope i odvoje, što je odlično za one koji imaju poteškoća sa sklapanjem rubikove kocke. Vrhunska zabava, izuzetno edukativna igračka koja će jako svideti i deci i odraslima.

Komadi su prilično čvrsti tako da ne otpadaju, a lako se montiraju. Mnogi koriste alatku za uklanjanje kockica (koja dolazi u kompletu) kada žele da promene položaj boja. Možete koristiti i nokte, ali to je malo teža opcija.

Važno je kada montirate kocke da stavite sve iste boje na svaku stranu za početak, inače nećete moći da rešite kocku kada se jednom zbrka.

 

Odličan poklon za ljubitelje kockica.

Nije pogodno za decu mlađu od 3 godine jer delovi mogu predstavljati opasnost od gušenja.

ID Oglasa: #150112398
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.