slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Tabla Matematicka tabla za edukaciju dece Edukativna tabla

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
40
2
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jelena_Alex 064 839 69 80
Član od 14.12.2014.
Svi oglasi
Edukativna tabla za učenje matematike
Matematicka tabla
Kalkulator tabla za decu

2 u 1 MATE IGRA I TABLA ZA CRTANJE
Pussan Educational Math tabla za crtanje ima mnogo igara za vežbanje matematike. Matematičke igre mogu da navedu decu da nauče matematičke operacije i osnovne pojmove, dok deca mogu da prodube svoje znanje izvodeći rukom pisana računanja na tabli za crtanje. Ova zanimljiva igra za učenje pomaže vašem detetu da nauči više različitih matematičkih koncepata.
MATEMATIČKI REŽIMI IGRE
Pussan tabla za matematičke igre ima osnovne matematičke igre koje pokrivaju sabiranje, oduzimanje, množenje i deljenje, za učenje matematičkih pravila i igre pamćenja brojeva, upoređivanja brojeva i pronalaženja brojevnih pravila. Igre za učenje matematike prevazilaze podučavanje sabiranja i oduzimanja, one izgrađuju osnovu za početak grananja i učenja matematičkih koncepata. To je trening za rešavanje problema, logičko razmišljanje.
EDUKATIVNA IGRAČKA ZA DECU
Ova igra za učenje matematike kroz zabavu, deca mogu da uče brojeve i aritmetiku rukopisom na tabli za crtanje, a takođe mogu da konvertuju probleme vezane za brojeve koje se sreću u životu u matematičke probleme na tabli za crtanje u bilo kom trenutku, kao npr. da vežbaju apstraktno mišljenje dece i sposobnost rešavanja praktičnih zadataka iz matematike.
POKLON ZA DECU
Bilo da je vaše dete predškolac ili počinje da uči sa 5 godina i više, ova igračka za učenje matematičkog kalkulatora može biti odličan pomoćnik za početak prepoznavanja brojeva, formiranja matematičkih koncepata i izgradnje matematičke osnove. Neverovatno je za rođendane, Uskrs, Dan zahvalnosti, Božić, Dan povratka u školu, itd.  
Ova matematička tabla je idealna za stavljanje na listu poklona vašeg deteta!
PORTABLE &TRAVEL FRIENDLY
Uzmite Pussan učenje matematike u pokretu i neka vežbaju svoje matematičke činjenice u kolima ili avionu. Može se koristiti 4-6 sati sa jednim punjenjem. Alternative elektronskim ekranima. Razviti interesovanje za učenje.

ID Oglasa: #152628567
Informacije
  JELENA_ALEKS   064 839 69 80

PUSTITE PORUKU PREKO KP

PRIMAMO I POZIVE

VIBER PORUKE

SMS



ODGOVORICEMO U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.



Za kontakt najbolje prvo poruka preko KP - Sms - Viber

POPUSTI NA KOLICINU



MOGUCNOST LIČNOG  PREUZIMANJA  NA VISE LOKACIJA

Ukoliko porucujete potrebno je ostaviti Vaše podatke

za slanje.

Placanje se vrši pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.