slika
slika
1 od 2

zabavni pas igracka 149-M31

1.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
Samo Pozivi! 0611421757
Član od 18.09.2020.

149-M31

ROBOTIČKI SLATKI PAS: Dečji električni robot-pas može da hoda i peva. Simulacija može da nazove štene od 1-2 godine i 3 bebe dečaka i devojčicu. Slatki pas Cool muzika i zvuci sviraju dok se pas kreće okolo sa kojima će deca voleti da komuniciraju. Usvojite žive i slatke oblike, svetle boje i njihove uši mogu da se pomeraju. Ova zabavna igračka će podstaći maštu vašeg mališana.

SVETLE BOJE: Musical Dog je dizajniran sa hladnim svetlim bojama i stilom kako bi dečaci i devojčice želeli da se igraju sve više i više. Nema sumnje da je površina psa glatka, igra ide glatko i izgleda živo i živo. Može efikasno da neguje dečje kognitivne sposobnosti i sposobnosti učenja.

MATERIJAL VISOKOG KVALITETA: Materijal je protiv pada, igračka je veoma pogodna za pratnju dece. Napravljen je od elektronskih komponenti i plastike i izdržljiv je. Dužina proizvoda je 13 cm, širina 13 cm, a debljina 16,5 cm. 3 k aa baterije (nisu uključene)

RAZVOJ DETETA: Ova sjajna muzička igračka za dečake i devojčice može pomoći u razvoju deteta stimulišući kretanje i koordinaciju tela.

Dobra ideja za poklon: Ovaj kućni ljubimac je odličan poklon za Božić, Uskrs ili rođendan. Skoro svaki dečak, devojčica i mališan sanjaju da imaju kućnog ljubimca u nekom trenutku svog života. Ali pravi kućni ljubimci dolaze sa stvarnim. Savršeni pokloni za Divali, Božić i Novu godinu.

ID Oglasa: #163458214
Informacije

Porucivanje preko poruka.  Upisite Vase podatke Ime, prezime, adresu i broj telefona

Placanje i isporuka pouzecem preko Post-expressa ili Dexpresa

Mozete poruciti i porukom sms /viber na broj telefona 0611421757

Svi nasi proizvodi su novi u fabrickoj ambalazi

Tu smo za sva Vasa pitanja oko proizvoda : )

GARANCIJA 7 dana od preuzimanja proizvoda

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.