slika
slika
slika
1 od 3

Baby muzicki luk za krevetac ili kolica

2.200 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
10
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mira
Član od 28.02.2021.
Svi oglasi
Unesite čaroliju i melodiju u svet vašeg deteta sa Winfun baby muzičkim lukom, koji je dizajniran da zabavi i umiri vaše najmlađe kako u kolicima tako i u krevecu!

Ova 2-u-1 igračka sa svojim živopisnim bojama i šarmantnim likovima pruža više od obične zabave – podstiče razvoj čula, finih motoričkih veština i emocionalnu inteligenciju beba.

Muzički luk se lako montira na dečija kolica i pruža zabavu tokom šetnje, dok kao vrteška za krevetac sa nežnim LED osvetljenjem stvara umirujuću atmosferu koja će pomoći vašem mališanu da lakše zaspi. Sa raznovrsnim, veselim melodijama i šarenim likovima koji vise, vaša beba će biti očarana i angažovana u istraživanju i učenju.

Ova inovativna igračka je idealna za razvojne faze beba već od rođenja, pružajući stimulaciju neophodnu za rani razvoj. Winfun baby muzički luk za kolica ili krevetac nije samo igračka, to je iskustvo koje će pratiti i rasti sa vašim detetom, pružajući satima zabavu, učenje i miran san. Učinite svaki trenutak posebnim sa ovom divnom igračkom koja je stvorena da budi radost i stimulira maštu najmlađih.

ID Oglasa: #165638989
Informacije

 

----Porudžbine se šalju iskljucivo dostavom. ------
******Licno preuzimanje samo gde je navedeno! *****

Za porudžbine i dodatna pitanja iskljucivo putem poruka na kp.


Usluzna prodaja.

Za nepreuzete pakete placa se dupli ptt.

Zamena samo u slučaju naše greske.

Povrat se ne vrsi.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.