slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Galaxy projektor zvezdano nebo - Astronaut - Veci model

1.799 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
807
46
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Mega Jumbo Shop
Član od 28.09.2022.
Svi oglasi

Besplatna dostava na 3 i vise proizvoda

Novo u originalnom pakovanju.

 

Inspirisan astronautima i kosmičkom maglinom, efekat projekcije izgleda kao da je u ogromnom univerzumu, donoseći vam srećno raspoloženje.

Ova projekcijska lampa ima 8 boja magline, 4 nivoa osvetljenosti i 2 režima rada (maglina sa ili bez zvezda).

Zvezdane galaksije visoke definicije projektuju se na zidove i plafone, čineći da se osećate kao da ste u ogromnoj galaksiji.

Glava astronauta može da se rotira za 360° kroz magnetnu gravitaciju, tako da se maglina može projektovati na bilo koje mesto bez ograničenja.

Ruke astronauta se mogu pomerati, a lunarna baza se može ukloniti.

Možete ga postaviti na različite položaje.

Zvezdano nebo Galaxy projektor Astronaut je fascinantan uređaj koji transformiše vašu sobu u magičan svemirski pejzaž, omogućavajući vam da doživite osećaj kao da ste astronaut na putovanju kroz galaksije. Evo opisa ovog uzbudljivog uređaja:

Galaxy projektor Astronaut je uređaj koji će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz beskrajna prostranstva svemira, pružajući vam osećaj čarobnog noćnog neba direktno iz udobnosti vaše sobe. Ovaj projektor koristi najnoviju tehnologiju kako bi stvorio realistične slike zvezda, planeta i galaksija na plafonu i zidovima vaše sobe.

Ključne karakteristike i prednosti Galaxy projektora Astronaut uključuju:

  1. Realističan izgled:  Uređaj koristi visokokvalitetne LED svetlosne izvore i optičke komponente kako bi stvorio neverovatno realistične slike zvezda i svemirskih pejzaža. Osećaćete se kao da ste zaista duboko u svemiru.
  2. Raznovrsni efekti:  Projektor nudi različite režime i efekte kako biste prilagodili atmosferu. Možete birati između različitih boja svetla, brzine rotacije i intenziteta, stvarajući tako različite svemirske ambijente.
  3. Relaksacija i dekompresija:  Ovaj projektor može poslužiti kao odličan alat za opuštanje i dekompresiju. Pomaže vam da se opustite i oslobodite stresa posmatrajući umirujuće svetlosne efekte.
  4. Lako upravljanje:  Galaxy projektor Astronaut se obično kontroliše putem daljinskog upravljača, što ga čini jednostavnim za upotrebu iz udobnosti vašeg kreveta ili fotelje.
  5. Inspiracija za maštovite igre i učenje:  Ovaj projektor može biti i zabavna igračka za decu i inspiracija za učenje o svemiru. Može ih podstaći da istraže svemir i nauku.

Galaxy projektor Astronaut je više od običnog uređaja za osvetljenje - to je čarobna vrata prema beskrajnom svemiru koje vam omogućava da svake noći doživite fascinantnu svemirsku avanturu. Bez obzira da li ga koristite za opuštanje, meditaciju ili zabavu, ovaj projektor će uneti čaroliju svemira u vašu svakodnevnicu.

 

Opis:

Materijali: ABS PC PVC

Boja svetla: crvena, plava, zelena, zelena tačka

Snaga svetlosti zelene tačke u jednoj tački: manje od 1MV

Potrošnja energije: 7-10V

radni napon: USB DC5V/2A

Radna temperatura: -4° F~104° F (-20° C~40° C)

Površina projekcije: 95 kvadratnih stopa (oko 10㎡)

Opseg daljinskog upravljača: <5 metara (najbolja udaljenost)

Veličina artikla: 23Ks12Ks11.3cm / 9.06Ks4.72Ks4.45 inča

ID Oglasa: #157563339
Informacije

Besplatna dostava na poručena 3+ proizvoda

 

Lično preuzimanje na Bubnju posle 14h uz prethodnu najavu.  

 

 Plaćanje se vrši pouzećem

 

 U saradnji sa AKS-om postarina iznosi 350din fixno.

 

Kako poručiti:

 Preko KP poruke, vibera ili telefona

 Ime i prezime
 Ulica i broj
 Mesto i poštanski broj
 Broj telefona

 POGLEDAJTE SVE NAŠE PROIZVODE KLIKOM NA SVI OGLASI

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.