slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Muzicka vrteska za bebe za krevetac / PINGVIN + daljinski

3.680 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2
0
pre 11 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 12

Viseće igračke za bebe 0-6 meseci Mobilne muzičke igračke za novorođenčad Igračke za bebe sa električnim rotiranjem Viseća igračka sa uspavankama, vremenskim rasporedom, noćnim svetlom Mobilni krevet za dečake Devojčice 3-6 meseci-zelena


VISEĆA IGRAČKA ZA KRETAČ SA DALJINSKIM UPRAVLJAČEM: mobilni krevetić za bebe sa muzičkom kutijom za ptice iz crtanih filmova i 5 slatkih igračaka zvečke sa životinjama iz crtanih filmova koje uključuju puno uspavanki. I prošao je veliku nadogradnju, dodajući daljinski upravljač, koji može da uključuje i isključuje mobilni krevetac i kontroliše jačinu i svetlo mobilnog krevetića. U neonatalnom periodu, tiha muzika pomaže da se beba smiri, smanji plač i poboljša kvalitet sna. Polako rotirajuće meko svetlo i pratite bebu u udoban san.
ROTIRAJTE SANJUĆE: Zvečke koje se rotiraju za 360° sa prelepom muzikom uvek lakše privlače pažnju bebe i pomažu u vežbanju njihovog vida. Zvečke i dalje mogu da se rotiraju nakon što pritisnete dugme za promenu muzike nekoliko sekundi da biste isključili muziku.
ODLOŽIVA MUZIČKA KUTIJA: Muzička kutija i igračke za vešanje se mogu odvojiti za igru beba. 5 visećih slatkih i crtanih igračaka koje se mogu grickati. Oni su u obliku raznih životinja koje pomažu bebama da poboljšaju spoznaju i čine da se osećaju kao da su u zoološkom vrtu. Novorođenčad udobno putuje po ovoj zemlji.
FUNKCIJA TIMINGA I ODLIČAN POKLON: Tri različita seta za merenje vremena mogu pravilno zabaviti ili umiriti bebu, a takođe ne izazivaju naprezanje očiju, praktičan i brižan dizajn. I ovaj slatki muzički mobilni telefon je upakovan u poklon kutiju.

ID Oglasa: #166095821
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.