slika
slika
1 od 2

Klackalica Polumesec - Savršena zabava za decu

2.350 din

Novi Sad
Novo
83
6
pre 11 dana
Svetigracaka
Član od 09.04.2024.
kp izlog

Opis proizvoda: B

Zabava i učenje u jednom: Ova šarmantna klackalica u obliku polumeseca dizajnirana je da pruži satima zabave deci uzrasta od 3 do 8 godina. Njena jedinstvena forma ne samo da izgleda privlačno, već i podstiče razvoj motoričkih veština i balansa, čineći je savršenim izborom za roditelje koji žele da kombinuju zabavu i edukativni element.

Kvalitet i sigurnost: Izrađena od visokokvalitetnog i izdržljivog materijala, ova klackalica je testirana i prilagođena za sigurnu upotrebu. Njene glatke ivice i stabilna konstrukcija osiguravaju sigurnu igru, dok je istovremeno dovoljno lagana da se lako prenosi i skladišti.

Vibrantne boje i dizajn: Sa svojim živopisnim bojama i privlačnim dizajnom, klackalica će sigurno postati omiljena među decom. Boje su odabrane tako da stimulišu percepciju i drže pažnju dece, dok oblik polumeseca dodaje dodatnu dinamiku igri.

Idealna za unutrašnju i spoljašnju upotrebu: Ova klackalica je savršena za igru kako u zatvorenom prostoru, tako i na otvorenom, što je čini izvanrednim dodatkom za svaki dečiji kutak, vrtić ili porodični vrt.

Detalji proizvoda:

  • Uzrast: 3-8 godina
  • Materijal: Visokokvalitetni, izdržljivi plastika
  • Dimenzije: 36 × 102,5 × 43 cm
  • Nosivost: od 25 do 50 kg

Zašto odabrati našu Klackalicu Polumesec? Izaberite našu Klackalicu Polumesec za svoje dete i dajte im poklon igre koji podstiče aktivnost, razvoj i kreativnost. Savršen spoj sigurnosti, kvaliteta i zabave!

 

 

ID Oglasa: #165584786
Informacije

Kvalitetne igračke za srećno detinjstvo! Brza i sigurna dostava Bex kurirskom službom. Registrovana firma za online prodaju. Plaćanje: pouzećem ili uplata na račun. Trošak dostave snosi kupac. Akcijske ponude, najnoviji proizvodi! Dostava: 3 do 5 radnih dana ☎️ Kontakt telefon: 0628324282 Pratite nas i na drustvenim mrezama FB, IG i TIK-TOK

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.