slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Kucice za decu Besplatna Dostava

8.990 din

Subotica
Novo
1.022
26
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
To Nam Treba
Član od 13.06.2012.
Svi oglasi

Kupujte sigurno i provereno

Kod nas svi proizvodi imaju fiskalni racun i ostvarujete sva prava potrosaca, garancije, zamene, povrate novca. . . Desetine hiljada zadovoljnih kupaca

 

 

VELIKA KUCICA ZA DECU

(slika 1,2,3)

 

Veselih je boja i zanimljivog dizajna, a omogućava deci da kroz igru razvijaju maštu i kreativnost. Otporna je na sve spoljašnje vremenske uslove.

Kućica je proizvedena u EU i sertifikovana je CE znakom za bezbedno korišćenje po standardima EU.

CE znak garantuje da je :

  • proizvod projektovan i proizveden u skladu sa zdravstvenim, bezbednosnim i drugim direktivama Evropske unije, koje su relevantne za taj proizvod i koje predviđaju stavljanje CE oznake na njega i
  • izvršeno odgovarajuće ocenjivanje usaglašenosti.
  • Dimenzije:  120x113x111cm
  • Cena 9999 din

 

SREDNJA KUCICA ZA DECU

(slika 4,5,6)

Učenje o svetu kroz interakciju sa okruženjem važan je deo zdravog razvoja deteta. Za decu je igra osnovni način da istražuju i uče, razvijaju nove veštine i povezuju se sa drugim ljudima.

Ova predivna mala kućica sa puno detalja, koja kao da je upala u njihovu sobu direktno iz omiljenih crtaća će svojim bajkovitim izgledom izmamiti radost kod vašeg deteta. Ova interesantna igračka će doprineti zdravom razvoju kreativnosti i mašte kod dece. Njene vesele i jarke boje odlične su za razvoj vizuelne percepcije kod dece i povezivanje sa emocijama. Savršene su za dvorište ili dečiji kutak u sobi. Kućica je proizvedena u EU i sertifikovana je CE znakom za bezbedno korišćenje po standardima EU.

Cena 8990

ID Oglasa: #162392196
Informacije
Rok isporuke je 1-5 radnih dana.

Sve informacije o proizvodu na poruku KP ili telefon.

Dajemo garanciju na sve tehnicke stvari u trajanju od 25 meseci, a na ostalo (igracke, posudje i slicno) imate radnu garanciju.  

Vrsimo i povrat novca u slucaju reklamacije.

Maloprodaja, informacije i poručivanje: 0600601409

Veleprodaja: 0691122393
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.