slika
1 od 1

Tobogan veliki 188x102x110cm

8.200 din

Novi Sad
Novo
29
4
pre 13 dana
Svetigracaka
Član od 09.04.2024.
kp izlog

Naziv: Tobogan SL-02 za Decu

Opis: Pustite mašti na volju i uvedite zabavu u svakodnevnicu vaših mališana sa Toboganom SL-02! Ovaj atraktivni zeleni tobogan je savršen za decu koja vole aktivnosti na otvorenom. Sa svojim impresivnim dimenzijama, SL-02 pruža dovoljno prostora za bezbedno penjanje i uzbudljivo spuštanje, čineći ga idealnim za veća dvorišta i igrališta.

Karakteristike:

  • Boja: Vibrantno zelena
  • Dimenzije: 188cm x 102cm x 110cm
  • Materijal: Visokokvalitetna, UV otporna plastika koja garantuje dugotrajnost
  • Dizajn: Ergonomski oblikovane merdevine i širok spust za maksimalnu sigurnost i udobnost
  • Sigurnost: Niski profil i stabilne osnove za sigurno penjanje i spuštanje

Idealan za:

  • Decu starosti 3+ godina
  • Razvijanje fizičkih veština i koordinacije
  • Satove zabave u dvorištu ili na javnim igralištima

Opis: SL-02 Tobogan je dizajniran da podstakne fizičku aktivnost i pruži nezaboravne trenutke zabave. Opremljen sigurnosnim karakteristikama kao što su široke i stabilne merdevine, ovaj tobogan omogućava deci da uživaju u igri bez rizika. Izdržljiva konstrukcija i otpornost na vremenske uticaje čine ga savršenim izborom za svako dvorište. Neka vaša deca uživaju u suncu i svežem vazduhu skliznuvši se niz ovaj sjajan tobogan!

Nabavite svoj primerak danas i pretvorite vaše dvorište u deciji raj!

* Kvalitetne igračke za srećno detinjstvo! M

Naša prodavnica nudi širok izbor kvalitetnih igračaka za decu svih uzrasta. Bilo da su u pitanju edukativne igračke, plišani prijatelji ili društvene igre, kod nas ćete pronaći savršen poklon za vaše mališane.

* Brza i sigurna dostava: Šaljemo Bex kurirskom službom širom Srbije. Rok isporuke je 2 do 5 radnih dana. Pre poručivanja, proverite dostupnost proizvoda. Napomena: Nemamo mogućnost ličnog preuzimanja.

*Registrovana firma za online prodaju: Svet Igračaka je registrovana firma sa PIB-om 112699417 i MB-om 21721794, koja se brine o zadovoljstvu svojih kupaca. Kontaktirajte nas na telefon 0628324282 za više informacija.

* Načini plaćanja: Plaćanje se vrši pouzećem ili uplatom na račun.

*Trošak dostave: Trošak dostave paketa snosi kupac. Cenovnik dostave:

  • Do 5kg: 396 RSD
  • Od 5kg do 10kg: 610 RSD
  • Od 10kg do 20kg: 961 RSD

? Pratite nas na društvenim mrežama: FB, IG, TIK TOK

ID Oglasa: #165918321
Informacije

Kvalitetne igračke za srećno detinjstvo! Brza i sigurna dostava Bex kurirskom službom. Registrovana firma za online prodaju. Plaćanje: pouzećem ili uplata na račun. Trošak dostave snosi kupac. Akcijske ponude, najnoviji proizvodi! Dostava: 3 do 5 radnih dana ☎️ Kontakt telefon: 0628324282 Pratite nas i na drustvenim mrezama FB, IG i TIK-TOK

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.