slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Tobogani za decu Besplatna dostava

4.700 din

Subotica
Novo
5.357
72
pre 8 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
To Nam Treba
Član od 13.06.2012.
Svi oglasi

Kupujte sigurno i provereno

Kod nas svi proizvodi imaju fiskalni racun i ostvarujete sva prava potrosaca, garancije, zamene, povrate novca. . . Desetine hiljada zadovoljnih kupaca

 

VELIKI TOBOGAN

(slika1,2,3,4)

 

Deca rastu, a da bi taj rast bio i dodatno stimulisan, potrebno ih je fizički aktivirati. Nesumnjivo je da penjanje i spuštanje niz tobogan aktivira više mišića i učvršćuje ravnotežu i balans kod dece. Ovaj tobogan sa velikim stopalima će svojim bajkovitim izgledom izmamiti osmeh na lice vašem detetu i pomoći će mu u uspostavljanju pravilne ravnoteže, koordinacije  i snage.

Naš veliki tobogan je čvrst, stabilan i bezbedan. Tobogan ima priključak za crevo za vodu ispod klizišta, omogućavajući deci da uživaju u igri tokom toplih letnjih dana.

Garantuje vrhunsku zabavu I bezbednu igru.

Dimenzije:  dužina spusta: 200cm, visina: 140cm

Nosivost:  50kg

Cena 7999

 

SPEED TOBOGAN 1,7M

Slika (5,6)

 

Ma koliko tehnologija napredovala, tobogan je stvar koju ne može zameniti ni jedna druga.

Pored ljuljaški, tobogani su jedan od najpopularnijih i omiljenih rekvizita za opremanje prostora kome se deca najviše raduju.

Uključite svoje dete u zabavnu i zdravu fizičku aktivnost na duge sate, tako što ćete kod kuće omogućiti fantastičnu igru na ovom toboganu. Vaše dete može da se penje, klizi i igra sa prijateljima, što ga čini najboljim za kućne zabave i druženja. Tobogan ima priključak za crevo za vodu ispod klizišta

Dimenzije:  visina: 105cm, dužina spusta: 170cm

Nosivost 40kg

Cena 6999 din

 

TOBOGAN 1M

Slika (7,8, 9, 10, 11)

 

Dečiji tobogani su igračke koje deci pružaju nezaboravnu zabavu. Posebno onim mališanima koji vole uzbudljivu avanturu.

Ovaj tobogan sa velikim stopalima koji, kao da je upao u njihovu sobu direktno iz omiljenih crtaća će svojim bajkovitim izgledom izmamiti osmeh na lice vašem detetu. Pomoći će mu u razvoju pravilne ravnoteže, koordinacije i snage. Tobogan je definitivno igračka koja će obeležiti njihovo detinjstvo. Tobogan ima priključak za crevo za vodu ispod klizišta, omogućavajući deci da uživaju u igri tokom toplih letnjih dana.

Dimenzije:  dužina spusta: 100cm, visina: 72cm
Nosivost 25kg

cena 4700

ID Oglasa: #162392644
Informacije
Rok isporuke je 1-5 radnih dana.

Sve informacije o proizvodu na poruku KP ili telefon.

Dajemo garanciju na sve tehnicke stvari u trajanju od 25 meseci, a na ostalo (igracke, posudje i slicno) imate radnu garanciju.  

Vrsimo i povrat novca u slucaju reklamacije.

Maloprodaja, informacije i poručivanje: 0600601409

Veleprodaja: 0691122393
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.