slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Vatos Laser Tag set 4 pistolja sa prslucima sa senzorima

3.000 dinFiksno

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
65
8
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

VATOS infracrveni laserski setovi se lako postavljaju. Sa setom Laser Tag, možete započeti bitku sa svojim porodicama u sobi, dvorištu, bašti u bilo koje vreme. Povećajte interakciju sa članovima porodice. Posebno za decu i očeve, set za laserske igre omogućava zaposlenim očevima vremena da se igraju sa decom.

Opisi:

Podrška za više igrača

Vibracioni prsluk &Blaster

Glasovna uputstva

Sigurno i uzbudljivo

Zabavna porodična igra

Najbolji pokloni za decu i odrasle

Specifikacije:

Marka: VATOS

Veličina proizvoda: 9,84 k 7,09 k 9,06 inča

Težina predmeta: 3,74 funti

Broj modela artikla: VL-BB8803F

Preporučena starost: 6 - 14 godina

Package Include

4 k laserske igračke

4 k prsluci

1 Ks Uputstvo za upotrebu

Baterija NIJE UKLJUČENA (3 k 1,5V AA baterije za svaki blaster i 3 k 1,5V AA baterije za svaki prsluk. Potrebno je ukupno 24kom baterije)

✅【Beskrajna zabava za decu i roditelje】: Želite da započnete uzbudljivu lasersku igru sa svojim porodicama ili prijateljima. VATOS Infracrveni laser tag set će doneti sate zabave u igri za decu i roditelje. Ovo je najnapredniji set laser tag blastera i prsluka. Sa njim će se vaša deca držati podalje od računara i mobilnih telefona.

✅【Za više igrača i 4 režima pucanja】: Set laserskih oznaka uključuje 4 blastera i 4 prsluka. Više igrača čini timski rad važnim u igri. Do 4 tima mogu da igraju u ovoj uzbudljivoj bitci, što čini poteškoću igre nadograđenom.

✅【Bezbedno i uzbudljivo】: 100% bezbedno, korišćenjem emisije infracrvenog signala za bezbednost dece -manje od 1mV, neće naneti štetu očima. Ovi setovi laserskih igračaka su ergonomski dizajnirani sa čvrstim držačem u ruci, laki za rukovanje čak i za malu decu. Visok zvuk simulacije snimanja i taktilne vibracije donose nenadmašno iskustvo.

✅【Lako za postavljanje】: Svaki blaster i prsluk zahtevaju 3 k 1,5 V AA baterije (nisu uključene). Dizajniran za uzrast od 6 i više godina. Samo ubacite baterije, formirajte svoj tim, a zatim promenite režime pucanja, možete doživeti srećnu bitku u svojoj kući, dvorištu ili društvenoj bašti.

✅【Visok kvalitet i moda】: Set igara laser tag je dizajniran za laserske bitke, sa dometom do 100 stopa. Četiri blastera i prsluci su u četiri boje. Moda, lagan, udoban osećaj i izdržljiv dizajn privlače i decu i roditelje. Svaki set Laser Tag je napravljen po najvišim proizvodnim standardima, što garantuje dugotrajan kvalitet. Najbolji poklon za dečake i devojčice.

ID Oglasa: #161775453
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.