slika
slika
1 od 2

Hogvorts trenutak: Čas proricanja - Lego Harry Potter

4.060 din

Beograd | Palilula
Novo
123
4
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog

Otvori korice knjige za igru napravljene od kocki i – kao da je u pitanju magija – naći ćeš se u učionici za gatanje Profesorke Trilejni u Hogvortsu™ ! Tu možeš da uvežbavaš vidovnjačke veštine sa kristalnom kuglom, da izučavaš mističnu knjigu proročanstava sa Parvati, ili da gledaš u šolju za čaj za proricanje sudbine sa Harijem Poterom™ i da gledaš šta kažu listovi čaja. Kada se lekcija završi, jednostavno zatvori korice knjige do narednog puta.

 

LEGO® Harry Potter™ Trenutak u Hogvortsu™ : Čas gatanja (76396) je komplet za igru koja može odmah da počne unutar knjige od kocki pune popularnih junaka i poznatih funkcija sa časa gatanja profesorke Trilejni, za uzrast 8+. Bogat mogućnostima magične igre Čarobna naslovna strana LEGO knjige za igru otključava se i otkriva magičnu učionicu punu avantura. Tu su 3 mini-figure – Profesorka Trilejni, Hari Poter i Parvati Patil – kao i mnoštvo sjajnih dodataka. Neki elementi su ugrađeni, kao što je kredenac za skladištenje, dok su drugi odvojeni, kao što su fotelja, radni sto, stolice, kristalna kugla i šolje za čaj, koje mogu da se podignu i izvade tako da prostor za igru postaje veći. Komplet se kombinuje sa drugim kompletima iz asortimana i uredno može da se spakuje u zatvorenu knjigu za igru, tako da deca mogu da ga ponesu gde god da krenu i da ga uredno skladište do naredne prilike. Čarobni pokloni za decu Ako tražiš zaista magičan poklon, kompleti LEGO Hari Poter pružaju čitav niz očaravajućih poklona koji će oduševiti svaku mladu vešticu ili čarobnjaka.

  • Dimenzije: 19.1 × 26.2 × 6.1 cm
  • Preporučeno za uzrast: 8+
  • Delova: 297
  • Masa za dostavu: 0.5 kg
Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
065/225-7766
011/332-0256
Unapred, hvala na razumevanju.
ID Oglasa: #143557124
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.