slika
1 od 1

Lego kocke - Kran na točkovima

5.500 din

Beograd | Palilula
Novo
485
11
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport online
Član od 31.05.2013.
kp izlog

Uskoči u moćni mobilni kran i odvezi se u LEGO® City da obavljaš podizanje teškog tereta. Ovaj neverovatni kamion na 6 točkova pun je kul funkcija. Spusti pomoćne nožice, a zatim podigni, rotiraj i rasklopi strelu da čekrkom fiksiraš ploče na putu – gradska gradnja nikada nije bila toliko zabavna! Kada završiš, obezbedi kuku čekrka i prebaci se na sledeći zadatak.

Ovo je odličan komplet za igru za decu obožavaoce građevinskih vozila. LEGO® City Pokretni kran (60324) bogat je autentičnim detaljima i funkcijama. Mogu da spuštaju potporne nožice, da rotiraju i rasklapaju strelu i da podižu i spuštaju kotur. Samo dodaj mini-figure operatera krana i vozača – za višesatno realistično igranje uloga. Uključuje LEGO City Ploču za put. Uključuje digitalno uputstvo za gradnju Ovaj komplet za igru sa pokretnim kranom uključuje štampano i digitalno uputstvo za gradnju za decu uzrasta od 7 i više godina. Neverovatno postupno interaktivno uputstvo, koje je dostupno u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, omogućava deci da uveličavaju i vizualizuju gotovi model iz svih uglova dok grade. Kreativni svet LEGO City Kompleti za gradnju LEGO City Neverovatna vozila odličan su poklon za dečake i devojčice. Deca mogu da istražuju sve vrste neverovatnih vozila i da smišljaju priče i scenarije koji prikazuju stvaran život na zabavan i uzbudljiv način.

 

  • Dimenzije: 38.2 x 26.2 x 5.7 cm
  • Preporučeno za uzrast: 7+
  • Delova: 340
  • Masa za dostavu:  1 kg

Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
065/225-7766
011/332-0256
Unapred, hvala na razumevanju.

 
ID Oglasa: #141707057
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.