slika
1 od 1

Lego kocke - The Rolling Stones

17.490 din

Beograd | Palilula
Novo
243
7
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog

Mogu da kažu „ You Can’t Always Get What You Want” (Ne možeš uvek da dobiješ ono što želiš), ali uz komplet LEGO® Art The Rolling Stones (31206), ljubitelji rokenrola i Rolingstonsa mogu da naprave jedan od najistaknutijih logotipa benda. Sama gradnja predstavlja odavanje počasti legendarnom rok bendu – osetićete to dok uz klik budete ređali svaki delić na odgovarajuće mesto.

Izložite svoju strast prema muzici
Rekonstruišite legendarni logotip Rolingstonsa u 3D formatu u čast 60-godišnjice benda. Kada počnete da sklapate smeli organski oblik, skenirajte QR kod i slušajte pozadinsku muziku sa skoro sat vremena sadržaja osmišljenog da vas potpuno uroni u projekat. Kao završni detalj umetničkog stvaranja dodajte pločicu sa zaštitnim znakom Rolingstonsa i biće spremno za izlaganje na zidu kod kuće ili u kancelariji.

Koju umetnost ćete stvarati?
Dobro došli u zonu kreativnosti. Dobro došli u LEGO komplete za odrasle: prostor za opuštanje i gradnju detaljnih umetničkih dela koja odaju počast svetovima zabave, putovanja, gejminga, sportova, nauke, tehnologije, moto-sportova i istorije.

Priuštite sebi „ Satisfaction” (zadovoljstvo) uz projekat za prave entuzijaste. U ovom LEGO® Art kompletu možete da oživite omiljene uspomene na Rolingstonse dok kreirate njihov legendarni logotip. Dok gradite, uživajte u fokusu koji vam pruža saundtrek, uvlačeći vas u vašu strast prema muzici i kreativnosti. Kada završite, dodajte pločicu sa zaštitnim znakom Rolingstonsa i ponosno izložite svoju gradnju na zidu.

 

  • Dimenzije: 32.2 x 38 x 21 cm
  • Pakovanje sadrži LEGO kocaka (kom): 1998
  • Preporučeno za uzrast: 18+
  • Masa za dostavu:   3 kg

Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
065/225-7766
011/332-0256
Unapred, hvala na razumevanju.

ID Oglasa: #141703778
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.