slika
slika
slika
1 od 3

Majnkraft kockice - Minecraft kockice sa 614 delova

1.800 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
96
4
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 30.11.2020.
Svi oglasi

Ako želiš da se još više zabaviš, Minecraft kockice sa 614 delova su pravi izbor! Možeš da osmisliš i napraviš svoje sopstvene svetove sa toliko delova. Tvoja mašta će biti neograničena, a igra sa kockicama će biti još zanimljivija. Pusti kreativnost na volju i uživaj u gradnji neverovatnih stvari!

Minecraft kockice sa 614 delova mogu biti sjajan poklon za decu iz nekoliko razloga. Prvo, igra sa kockicama podstiče kreativnost i maštovitu igru, što je veoma važno za razvoj dece. Deca mogu da koriste svoju maštu da izgrade različite svetove i avanture. Drugo, ove kockice omogućavaju deci da razvijaju svoje problemljačke veštine, jer moraju da planiraju i organizuju kako će izgraditi svoje kreacije. Takođe, igra sa kockicama može biti zabavna aktivnost koju deca mogu da igraju samostalno ili sa prijateljima. Uz to, Minecraft je popularna igra među decom, pa će se sigurno obradovati ovakvom poklonu. Sve u svemu, ove kockice mogu pružiti deci satove zabave i kreativnosti!

Sve proizvode možete naručiti na 0607677675 i 0600773300 Dragan. Šaljem brzom poštom, a može i lično preuzimanje. Hvala na ukazanom poverenju.

ID Oglasa: #160478759
Informacije
Napomena:    Moguća dostava na teritoriji Novog Beograda za samo 400dinara.   Za ostali deo grada 500 dinara. Za više informacija pozovite. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.