slika
slika
1 od 2

Vespa 125 Lego Icons

11.110 din

Beograd | Palilula
Novo
381
11
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog

Legenda italijanskog stila. Simbol slobode. Omaž filmu „ Sladak život” . Vespa Piaggio je sve to i mnogo više. Sada možete da napravite i izložite svoju verziju modela uz ovaj komplet LEGO® Vespa 125. Inspirisan klasičnim modelom vespe iz 1960-ih, predstavljen je u pastelnoplavoj boji – jednoj od boja u kojima se prvobitno proizvodila vespa. Uživajte u projektu koji će vam okupirati pažnju i u kom ćete izraditi sve detalje na modelu koji ćete sa ponosom izložiti.

 

Prepustite se kreativnom projektu gradnje koji odiše stilom uz ovaj komplet LEGO® Vespa 125 sa modelom za odrasle. Inspirisan klasičnim modelom Vespa Piaggio iz 1960-ih, obojen je pastelnoplavom bojom – veoma retka LEGO boja koja će se zasigurno dopasti ljubiteljima gradnje. U čast 75. godišnjice vespe LEGO dizajneri su blisko sarađivali sa brendom koji definiše životni stil kako bi oživeli ovaj zadivljujući model u sveobuhvatnoj gradnji, posebno namenjenoj odraslima. Predivni detalji. Autentične funkcije Kao i original – ovaj model vespe koji se gradi sadrži prednji točak montiran na jednoj strani, 2 sedišta, uklonjivi poklopac motora ispod kog je motor napravljen od kocki, funkcionalni oslonac, kao i funkcionalno upravljanje. Završni detalji uključuju logotip Vespa, klasičnu italijansku registarsku tablicu iz 1960-ih, rezervni točak, kacigu, kao i korpu za dodatke, uključujući buket cveća na zadnjoj strani. Dobro došli u svoju zonu Gradite kreativnost. Gradite koncentraciju. Gradite kolekciju sa vozilima iz snova sa ekskluzivnim, autentičnim modelima automobila, koji su napravljeni posebno za odrasle.

  • Dimenzije: 48 × 28.2 × 9.1 cm
  • Preporučeno za uzrast: 18+
  • Delova: 1106
  • Masa za dostavu: 1.5 kg
Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
065/225-7766
011/332-0256
Unapred, hvala na razumevanju.
ID Oglasa: #143736913
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.