slika
slika
slika
slika
1 od 4

beba sa nosnjom i za preslacenje 149-M59

1.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
Samo Pozivi! 0611421757
Član od 18.09.2020.

149-M59

Slatka preporođena lutka】 Ovo meko tijelo ima kompletan set, djevojka od vinila nosi slatku ružičastu odjeću i odgovarajuću kacigu, a dolazi i s torbom za prsa, tanjurom za večeru, vilicom i žlicom, pelenom, šalom, pisoarom, bočicom za bebe.

€【Izdržljiv materijal】 Ove su lutke za novorođenče izrađene od izdržljivog vinilnog materijala, sigurne su, ne sadrže BPA i ekološki su prihvatljive. Zajamčeno im je dug radni vijek.

€【Imitiraj i igraj se】 Djeca se vole pretvarati i ova stimulirajuća igračka pružit će im priliku da dotjeraju lutke. Djeca se mogu više zabaviti u modi.

€【Interakcija roditelj-dijete】 Kada se igrate ovom igračkom, dugo ćete se zabavljati sa svojim djetetom. Igranje sa stimulacijom reborn baby koja nosi težinu može poboljšati koncentraciju, razmišljanje i rasuđivanje vašeg djeteta.

€【Divan dar】 Ova lutka za djevojčice je prekrasan i zanimljiv dar za vašu djecu za rođendane, Uskrs, Noć vještica, Božić ili bilo koje druge praznike.

ID Oglasa: #163463902
Informacije

Porucivanje preko poruka.  Upisite Vase podatke Ime, prezime, adresu i broj telefona

Placanje i isporuka pouzecem preko Post-expressa ili Dexpresa

Mozete poruciti i porukom sms /viber na broj telefona 0611421757

Svi nasi proizvodi su novi u fabrickoj ambalazi

Tu smo za sva Vasa pitanja oko proizvoda : )

GARANCIJA 7 dana od preuzimanja proizvoda

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.