slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Alien projector lampa zvezdano nebo vanzemaljac projektor

2.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
61
1
pre 9 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Jadranco
Član od 24.03.2008.
Svi oglasi

Alien Sun Projector, ukras i igračka za sve uzraste.

 

Kul stvarcica za stvaranje ambijenta, bilo da se koristi u decijoj sobi i spavanju ili u pravljenju ambijenta za zurke, praznike i proslave. Moćan laser i projektovana svetlost u raznim bojama mogu obasjati i vece prostorije.

 

Naš alien zvezdani projektor može da emituje šarene i nepredvidive magline kako bi simulirao pravo zvezdano nebo, svetlucave zvezde i doneo vam drugačiji osećaj sanjivanja. Četiri vrste ekrana sa efektom magline, talasna dužina lasera: 532 nm, brzina promene, osvetljenost magline se može menjati daljinskim upravljačem ili dugmetom.

 

Jedinstveni dizajn vanzemaljskog izgleda, detalji prikazuju trodimenzionalno i delikatno živopisno. Korišćenje visokokvalitetnih ABS, PC ekološki prihvatljivih materijala; LED svetla koja štede energiju bez odsjaja, dug radni vek; objektiv visoke definicije čini efekat projekcije jasnim i realističnim, stabilnim i glatkim postavljanjem.

 

Projektor vanzemaljac dolazi sa daljinskim upravljačem i tajmerom, a glava vanzemaljaca koja se može rotirati za 360° sa magnetnom privlačnošću, omogućava da se maglina projektuje bilo gde bez ograničenja, uradi sada svoju ekskluzivnu atmosferu osvetljenja bojama.

 

Alien sun projektor zvezdanog neba za spavaću sobu stvara divnu i zvezdanu atmosferu, sa različitom podesivom osvetljenošću. Može se koristiti kao noćno svetlo pored kreveta da prati decu na spavanje, donosi romantičnu zvezdanu noć, a takođe može koristiti ovaj projektor sazvežđa za kućnu sobu, savršen za unutrašnju dekoraciju.

 

Najbolji poklon za vašu porodicu i prijatelje. Da li tražite božićne ili rođendanske poklone, poklone za godišnjicu, posebne poklone za decu, nju/njega ili prijatelje? Ovaj vanzemaljski svetlarnik je nov i jedinstven i neverovatan je, divan božićni poklon, koji mora imati svaki entuzijasta u svemiru, a takođe bi neko ko ima ukus za ovaj cool predmet bio oduševljen da ga dobije kao poklon.

 

Opremljen zvučnikom i pratećim zvučnim efektima vanzemaljca, može upamtiti i ponavljati vaše rečenice i pružiti deci dodatnu zabavu i  igru.

 

Glava se može okretati i usmeravati pod svim uglovima.  

 

Još jedna funkcija ove omiljene igračke je nocno svetlo, nocna lampa sa prigušenim belim svetlom u očima vanzemaljca, koje se može posebno uključiti.

 

Specifikacija

 

Materijal: ABS, PC
Boja: Srebrna
Veličina: 31 k 13 k 13 cm
Težina: 578 g
Napon: 36 v
Talasna dužina lasera: 532 nm
Snaga izvora svetlosti: 6V

 

Licno preuzimanje u Beogradu, po dogovoru, na lokacijama :  

 

 - Zemun (Karadjorev Trg)
 
 - Novi Beograd - Blok 70 ili piramida
 
 - Žarkovo (centar)  
 
ili slanje kurirskom službom.  

 

Za narudzbinu -  poslati:  

 - ime i prezime
 - adresu za slanje, postanski broj i grad
 - kontakt telefon

 

 Poziv, sms, Viber = 063/ 122 4242


USB napajanje: DC5V/2A
Perle za lampe: 168 brojeva

 

ID Oglasa: #158111031
Informacije

Dostava 350 - 400 din

 

Popust na više artikala iz naše ponude

 

Extra popust na više komada ( veću količinu ) istog proizvoda

 

Lično preuzimanje po dogovoru

 

Zemun ( Karadjordjev Trg )

 

Novi Beograd ( Blok 70 )

 

Žarkovo ( kod Super Vera )

 

Slanje brzom poštom

 

Za porudžbinu pošaljite putem SMS-a, Vibera, KP

  • Ime i prezime
  • Poštanski broj i mesto
  • Ulica i broj
  • Kontakt telefon 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.