slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Brbljivi Macak Tom - igracka

1.190 dinFiksno

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
102
8
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Fenix
Član od 11.11.2021.
Svi oglasi
Edukativni i Zabavni Brbljivi Mačak Tom baš kao na pravom Telefonu!

Cene su od 1190din do 1390din .

Lutka koja razgovara, koja se smeje i ponavlja reči koje se izgovore idealna za mališane koji uče da govore jer Mačak ponavlja svaki njihov pokušaj da nešto kažu i time ih animira da se oslobode i još više pričaju.

Klinci će se oduševiti sa ovom pametnom igračkom!

Vaše dete može razgovarati sa Tomom i on će u potpunosti odgovoriti ili ponavljati reči koristeći svoj prepoznatljiv, nežan i zabavan, glas.

Igračka brbljivi mačak Tom će zaista oduševiti Vaše mališane!

Mačak ponavlja sve što kažete, kao i u aplikaciji! Kazete nesto, a mačak ce to ponoviti.   Ima razlicite reakcije pritiskom na obraz, sapu, rep, stomak. Kada mu pritisnete levo uvo Mačak ce Vam otpevati 10 popularnih pesama na engleskom jeziku, Kada mu pritisnete desno uvo Mačak ce Vam pricati price.

Mačak Tom je oživeo, izašao je iz senzacionalne aplikacije za android i iphone! Vaše dete će obožavati ovog mačka, a i Vi – zagarantovana je neograničena zabava sa mačkom Tomom! Idealan za decu koja treba da progovore jer im omogućava da se oslobode u pričanju.

Troskove zamene ili povracaja robe snosi kupac. . .    

Rok za reklamaciju robe 5 dana. . .    

RADNA GARANCIJA !  

 Porucivanje se vrsi putem poruke na kupujem prodajem ili na broj telefona (poziv, sms, viber) Ime i prezime.     Ulica i broj.     Mesto i poštanski broj.     Broj telefona za kontakt.    

 Slanje:
Postexpress

Pogledajte sve moje oglase klikom na dugme    “ Svi oglasi” 

 Hvala Vam na saradnji
ID Oglasa: #142277297
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.