slika
slika
slika
1 od 3

Frozen mikrofon za decu

1.800 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Da li imate malu princezu koja sanja o tome da postane velika pevačka zvezda? Sada možete pretvoriti njene snove u stvarnost uz Frozen Forever Dualni Mikrofon za decu! Ovaj čarobni mikrofon donosi više od običnog pevanja – on donosi magično iskustvo koje će vaša princeza pamtiti zauvek. Sa Frozen Forever Dualnim Mikrofonom, svaka devojčica može zakoračiti na scenu i osetiti se kao Elza ili Ana iz filma Frozen. Ovaj mikrofon nije samo igračka; to je putovanje u svet muzike, svetla i zabave koje će vašu malu pevačicu očarati. Karakteristike Proizvoda 1. Dvostruka Zabava Frozen Forever Dualni Mikrofon omogućava pevanje u duetu. Dve princeze mogu istovremeno koristiti mikrofon i stvarati harmonične pesme. 2. Svetlosni Efekti Donji deo stalka ovog mikrofona osvetljava se svetlosnim efektima, pružajući magičnu atmosferu dok pevate svoje omiljene pesme. 3. Jednostavna Upotreba Ovaj mikrofon se lako sklapa i rasklapa, što ga čini pogodnim za decu. Takođe ima priključak za mobilni telefon, što olakšava pevanje uz omiljene pesme sa telefona. 4. Kvalitetan Zvuk Frozen Forever Dualni Mikrofon pruža visokokvalitetan zvuk, tako da će vaše princeze zvučati kao prave zvezde. 5. Inspirisan Filmom Frozen Ovaj mikrofon je inspirisan omiljenim filmom Frozen, što ga čini savršenim za sve male ljubitelje Elze i Ane. Kako Koristiti Mikrofon Korišćenje ovog mikrofona je veoma jednostavno i zabavno. Vaša princeza samo treba da sklopi mikrofon, pritisne dugme za svetlosne efekte i poveže svoj mobilni telefon. Nakon toga, sve je spremno za muzičku avanturu! Osim toga, ovaj mikrofon je idealan za pevanje u duetu. Vaša devojčica i njena drugarica ili sestra mogu istovremeno koristiti mikrofon, stvarajući magične harmonije i osećaj kao da su na pravoj pozornici. Frozen Forever Dualni Mikrofon je više od igračke – to je alat za maštovitu igru i zabavu koji će inspirisati vašu princezu da sanja velike snove. Sa svetlosnim efektima, mogućnošću pevanja u duetu i visokokvalitetnim zvukom, ovaj mikrofon će ih zabaviti satima. Uživajte u pevanju omiljenih pesama iz filma Frozen uz ovu čarobnu igračku. Naručite svoj Frozen Forever Dualni Mikrofon već danas i dozvolite svojim princezama da zasijaju na sceni i ostvare svoje muzičke snove!

ID Oglasa: #165867304
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.