slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Igračka Koka koja nosi jaja

1.700 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
160
4
danas
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Ova koka zaista nosi jaja! Ovu muzičku koku je zabavno gledati, trči okolo i polaže jaja kad god je raspoložena. A onda opet nastavi sa smešnom muzikom i izbaci drugo jaje, pa treće. Njena svetla su atraktivna kao light show i ova kompletna funkcija doneće mnogo uzbuđenja vašem detetu. Gledaće, naučiti i razumeti kako koka hoda i nosi jaja. Ova igračka izgleda srećno, ima jarke boje i verujemo da će biti odličan dodatak predškolskom asortimanu igračaka vašeg deteta. Nadamo se da ćete Vi i vaše dete uživati u igri sa ovom 
igračkom.  Napravljena je od kvalitne plastike, i 100% bezbedne za decu. Rotira se za čak 360° i
ima senzor za predmete ( udari pa nastavlja dalje ),  izbacuje jaja ( tokom kretanja ). Ima svetlosne efekte na krilima. Kreće se pomoću točkića i kruga koji se rotira, tu se nalazi i pregrada za baterije i dugme za paljenje. Na zadnjem delu se nalazi otvor za izbacivanje jaja kao i otvor gde se jaja ubacuju. Pogodno za uzrast preko 3 godine. Dolazi u dve boje: žuta i roza
Radi na 3 × 1.5 AA baterije ( nisu deo ponude )
Veličina patke: 17.5x11.5x14 cm





Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:  
> Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
> Ulica i broj
> Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.  
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.  
Za sve informacije mozete kontaktirati:
(Viber i WhatsApp) 064/074 20 45 NIKOLA
ID Oglasa: #140678338
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.