slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Rak sa zvucnim efektima

1.399 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 10 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
B@Mbi Shop 062/613-565.
Član od 24.11.2020.
Svi oglasi
Да ли желите да се ваша беба више креће док се игра? Тражите интерактивног кућног љубимца за своје дете? Рак који трчи постаће незаобилазан пратилац у играма ваше бебе. Реално померајући канџе, смешно бежи, стимулишући момке да јуре.

Рак са звучним и светлосним ефектима Цртани рак интерактивни робот ракДа ли желите да се ваша беба више креће док се игра? Тражите интерактивног кућног љубимца за своје дете? Рак који трчи постаће незаобилазан пратилац у играма ваше бебе. Реално померајући канџе, смешно бежи, стимулишући момке да јуре.

  • Забавите се са ракомИнтерактивна играчка ракова избегава препреке. Његово тело има уграђене сензорске уређаје који реагују на предмете, као што су рука, зид или намештај. Ако рак открије препреку, аутоматски мења правац. Детаљи играчке реално репродукују покрете рака. Музика и звучни ефекти само ће допринети уживању вашег детета. У мраку, музичка играчка ракова ће приредити забавну светлосну представу. Она ће бити одличан партнер детету да се игра самостално или главни коловођа у групи деце. Да бисте организовали забавно дружење, само притисните дугме. Интерактивна играчка за рак ће стимулисати бебу да се креће у било којој фази развоја: - пузати; - оставити; - трцати.

  • Сигуран и издржљив партнер за игруИнтерактивни рак који трчи не клизи на сјајним површинама. Играчка је глатка и има заобљене углове. Опремљен је са: - сензори за детекцију сметњи; - светлећи елементи; - модул за репродукцију звука; - уграђена литијумска батерија. Димензије:

  • Опрема:  Интерактивна играчка за рак
  •  пуњач
  •                     ☎️☎️☎️062/613-565☎️☎️☎️
  •                                   B@mbi Shop
ID Oglasa: #166208883
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 062/613-565 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina

B@mbi Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.