slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Veseli plišani kaktus koji peva, igra i svetli

1.800 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Veseli plišani kaktus koji peva, igra i svetli USB punjenje, 120 pesama, ponavlja reči Igračka koje je oduševila mališane širom sveta okupiraće pažnju dece, a smeh i zabava biće ispunjeni vašim domom. Ukoliko se pitate zašto? Odgovor će vas oduševiti! Osim zanimljivog dizajna, kaktuščić pleše, peva, svetli i ponavlja reči. Kaktus prati ritam muzike, a mališani neretko plešu sa njim. Dokazano umiruje najmlađe mališane, a onim starijima okupira pažnju dugoročno. Zbog svojih svetnosnih efekata, možete ga koristiti i kao noćnu lampu i stvoriti prijatnu atmosferu. Dizajnirano i napravljeno od plišanog i mekanog materijala, sigurnog i udobnog za upotrebu. Namenjeno je i za dečake i devojčice. Ukoliko ste u potrazi za kreativnim i zabavnim poklonom, ovo je idealno rešenje. Radi na USB punjenje. Karakteristike: Materijal: pliš Dimenzije: 33cm Pol: univerzalno Zanimljiv dizajn Puni se uz pomoć USB kabla koji dobijate u pakovanju Kaktus koji peva i igra Kaktus koji ponavlja reči i svetli

ID Oglasa: #165871450
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.