Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Igračke i igre > Setovi za igru

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Balans greda za decu

4.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.081
33
pre 7 dana
Milos
Član od 13.12.2015.
Svi oglasi


Balans drvena greda od bukve, nije samo super zabavna za igranje, već pomaže i u razvoju ravnoteže i veštine koordinacije. Kreirajte rute i što više delova povežete- duža je ruta do kraja. Možete li zadržati koncentraciju? Igranje, sport, gimnastika, ples, balansiranje, sve je moguće na ovoj drvenoj gredi. Greda za ravnotežu se naravno može koristiti kod kuće, ali se može savršeno koristiti i kao sredstvo za vežbanje u, na primer, fizioterapeutskoj praksi ili kao igračka u vrtićima, takodje idealna i kao poklon.
Drvo je prirodan proizvod, te je moguće da svi delovi nemaju potpuno istu šaru, što ga čini razigranijim i daje prirodan izgled. Takođe, može biti ofarbano u vesele boje na vodenoj bazi.

-pet delova (80cm) 5.800 din (4m)

Izrađujemo po Vašim željama i merama.

Pogledajte ostale oglase.
ID Oglasa: #148397579
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.