slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Bezicni deciji usisivac 3 u 1

3.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
25
1
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Neron shop
Član od 26.12.2020.
Svi oglasi
 3 u 1 bežični usisivač za decu
3u1 usisivac bez kabla za decu

Fenomenalna igracka koju vole i decaci i devojcice, ali sada je jos zanimljivije jer oni sami mogu stvarno usisati kucu.
Vakuum koji zaista radi, ukljucuje 3 razlicite mlaznice, prasinu, ima stalak za odlaganje.

Dečiji usisivač je napravljen od netoksičnih plastičnih ABS materijala. Većina uključenih igračaka za čišćenje je funkcionalna i mogu se koristiti kao prava igračka za čišćenje ili set za igru. (Boca sa sprejom je model i ne može se normalno koristiti)

Pritisnite prekidač, a zatim pritisnite dugme usisivača, on počinje da svira, usisivač sa zvučnim i svetlosnim efektom. Radni usisnik sakuplja male komadiće i postoji odeljak da se sve to isprazni.

Dizajn 3-u-1 znači da ga deca mogu koristiti kao štapni usisivač, ručni usisivač ili usisivač za merdevine kako bi zadovoljili različite potrebe čišćenja.

Zahteva 5 AA baterija (nisu uključene).

Ovaj zaista funkcionalan usisivač za decu uključuje 3 različite mlaznice, prašinu, 2 boce sa raspršivačem. Takođe dolazi sa postoljem i svi setovi za čišćenje se mogu zgodno okačiti i odložiti na policu.

Deca vole da prate mamu ili tatu po kući imitirajući šta rade. Ovaj set usisivača igračke pruža deci dobru priliku da postanu mamin veliki mali pomoćnik, što pomaže u poboljšanju komunikacije roditelja i deteta, kao i sticanje radnih navika.

Napomena: To je igračka i njeno usisavanje je slabog kapaciteta, nije pravi usisivač.
ID Oglasa: #159131104
Informacije
Svi proizvodi su potpuno novi i nalaze se u originalnoj fabričkoj ambalaži.  

Slanje kurirskom službom ili lično preuzimanje u Beogradu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.