slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Decija kuhinja drvena

13.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
328
2
pre 13 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Denis Shop
Član od 28.11.2020.
Svi oglasi
OPIS
Sigurno će zadovoljiti svaku devojku. Ovaj set uključuje ne samo vrhunsko izvedenu kuhinju, već i kompletan set dodataka. Za zabavnu igru u ovoj kuhinji postoji panel sa imitacijom šporeta, sudopera i rerne. U kompletu je i veliki broj dodataka, kao što su šerpa i pribor za kuvanje. Vaša devojčica će se rado igrati sa ovom divnom čajnom kuhinjom, osećajući se kao prava domaćica.

Osnovni materijal igre je drvo.


Naravno, svaka devojka će biti srećna. Ovaj set uključuje ne samo lepo dizajniranu kuhinju, već i kompletan set dodataka. Ova kuhinja ima šporet, sudoper i panel koji simulira šporet za zabavnu igru. Kolekcija takođe uključuje mnoge dodatke kao što su posuđe i kuhinjski pribor. Vaša ćerka će se rado igrati sa ovom slatkom kuhinjom, osećajući se kao prava domaćica.

Veličina: dužina  59.7cm, dubina 29.7 cm, visina
79.7 cm
ID Oglasa: #149715218
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 0601411300 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.