slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Decija kuhinja

5.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
290
5
juče
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Velika kuhinja sa efektom prave vode na česmi, kuvanje na pari i tablom za pisanje oker


Fenomenalna kuhinja sa realnim efektima i zvukom!
Set uključuje:
Kuhinja, korpica za vešanje, lonac s poklopcem, tiganj, posuda, daska za kredu, dva komada krede, sunđer za suvo brisanje, šoljica, dva tanjira, dve kutije sa kolačićima, kobasice, pržena jaja, škampi, kriška paprike, šargarepa, list salate, grašak, biber, so, mleko, senf, kečap, banana, paprika, krastavac, paradajz, kineski kupus, dve male kašike, viljuška, nož, lonac, cediljka, veliki nož za rezanje i lopatica za meso.  
Pored toga, kuhinja ima svetlosne i zvučne efekte, sušara za oprane sudove, mašina za piće (nema funkciju), dve ringle sa zvukovima i svetlima, ormar ispod pulta sa dvoje kliznih vrata, pećnica sa otvorenim vratima, dve police za povrće i voće, slavina za vodu za pumpu.
Karakteristike:
Kuhinja ima 2 plamenika koji svetle crvenom bojom.  Kuhinja ima haubu sa lampom. Kada je uključeno čuju se melodije i svetla su upaljena. Poklopac ima funkcijsko dugme s napomenom. Nakon što je pritisnete, možete čuti 12 različitih melodija tokom kojih svetla sijaju.
Kuhinja ima slavinu s vodom. Ima zatvoreni krug, voda teče iz slavine pritiskom na pumpu.
Kuhinja ima dva plamenika. Oba emituju zvukove i svetla. Nakon uključivanja prvog dugmeta, prvi plamenik se uključuje, svetla su upaljena i para ispusta vodu iz ringle. Sve je praćeno zvukom kipuće vode. Drugo dugme takođe uključuje svetla i paru, dok za promenu možete da čujete zvuk prženja. Treće dugme aktivira drugu ringlu, svetla su upaljena i čuje se zvuk kipuće vode u ringli. Četvrta ringla takođe aktivira drugi plamenik i možete čuti zvuk pećnice.
Kuhinja radi na 6xAA baterije koje nisu uključene u set.
Dimenzije kuhinje: 72 x51.5x23.5 cm
Dimenzije table: 14x10 cm
Visina do radne ploče: 40 cm
Prečnik gorionika: 9 cm





Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:  
>Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
>Ulica i broj
>Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.  
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.  
Za sve informacije mozete kontaktirati:
(Viber i WhatsApp) 064/074 20 45 NIKOLA
ID Oglasa: #134985323
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.