slika
slika
1 od 2

Igracke za decu Astronaut u svemiru

1.490 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 9 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Green Shop
Član od 23.10.2015.
 

Outer Space Track igračka za decu je neverovatna igračka koja će decu odvesti u svemirsku avanturu! Ova igračka se sastoji od putanja koje se spajaju i tvore jedinstvene i raznovrsne staze. Deca mogu da kreiraju svoje putanje i kreiraju dinamičnu i uzbudljivu igru.
Ova igračka se lako sastavlja i rasklapa, što znači da deca mogu da kreiraju nove staze svaki put kada žele da igraju.
Ova igračka je savršena za decu koja vole da se igraju sa automobilima i drugim vozilima. Putanje su dizajnirane tako da omogućavaju vozilima da se kreću brzo i glatko, čime se stvaraju uzbuđenje i zabava.
Outer Space Track igračka za decu je izrađena od kvalitetnih materijala koji su sigurni za decu i koji će izdržati igru i zabavu dugi niz godina. Ova igračka će pružiti deci ne samo zabavu, već i priliku da koriste svoju maštu i kreativnost da kreiraju svoje staze.
Uz Outer Space Track igračku za decu, deca će biti inspirisana da istraže svemir i stvore svoje nezaboravne svemirske avanture. Ova igračka je savršena za decu svih uzrasta i idealna je kao poklon za rođendane, praznike ili druge prilike.
ID Oglasa: #165640535
Informacije
-----------------Kupujte sigurno i provereno-------------

Imamo saradnju sa velikim brojem zadovoljnih kupaca. Zbog toga kazemo da je moto naseg tima "DA JE PREPORUKA ZADOVOLJNOG KUPCA NAJBOLJA REKLAMA"

Vrsimo licno preuzimanje na N. Beogradu i Leskovcu

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.