slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Kunjinja za devojcice Kofer kuhinja Kuhinjski set

2.700 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
198
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Talisman
Član od 10.11.2021.
Svi oglasi
Kuhinja za devojcice
Kofer kuhinja 
Set kuhinja za devojcice

Ovaj luksuzni kuhinjski super set je sve što deci treba da kuvaju u sopstvenom kuhinjskom setu za pretvaranje.

Sadrži set posuđa i druge kuhinjske dodatke. Ovaj set za igru podstiče decu da se uključe u igrive aktivnosti koje su im veoma korisne, a takođe i super zabavne. Pruža maštovitu igru uloga i uvodi decu u svakodnevne kućne poslove u kuhinji. Napravljen je od visokokvalitetnog materijala i može se samostalno sastaviti u jednostavnim koracima prateći ilustracije na pakovanju.


Zaokuplja decu: sa ovim kuhinjskim kompletom za igru, deca mogu da igraju uloge i lako imitiraju scenario kuvanja u kuhinji iz stvarnog života. Sadrži set posuđa i druge kuhinjske dodatke. Ovaj set za igru podstiče decu da se uključe u razigrane aktivnosti koje su im veoma korisne i koje su takođe super zabavne za igru.


Radi sa svetlom i zvukom: Ovaj kuhinjski set za igru dolazi sa ugrađenim svetlom i zvukom. To čini igru postavljenom i još dinamičnijom i privlačnijom i pomaže im da se uklone dosada.
Izuzetno prenosiv: Ovaj set za igru je veliki set različitih jedinica koje odgovaraju različitim uslužnim programima u kuhinji. Ali može se pretvoriti u torbu za nošenje nakon rastavljanja. Ovo vam omogućava da nosite i postavite set za igru gde god želite. Štaviše, ova funkcija čini skladištenje seta za igru mnogo efikasnijim.
Odlično za poklone: Ovo je odlična igračka za poklon deci. To bi moglo poboljšati komunikaciju između vas i vašeg deteta kada se igrate zajedno. Pruža maštovitu igru uloga i uvodi decu u svakodnevne kućne poslove u kuhinji na zabavan način
DIMENZIJE KUHINJE SU 65,5x46x28,5cm.
SET DOBIJATE U ORIGINALNOJ KUTIJI, za rad koristi 3 baterije od 1.5v



ID Oglasa: #143865889
Informacije
Porucivanje preko poruka
Upisite Vase podatke
Ime, prezime, adresu i telefon

Placanje i isporuka pouzecem -Post-express
*Uplatom na racun dobijate nizu cenu postarine
*Licno preuzimanje uz prethodni dogovor


Mozete poruciti i porukom Viber/sms/ what's up 0618115764

Tu smo za sva Vasa pitanja  : )



PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.