slika
slika
1 od 2

Likovni set u koferu

1.800 din

Bela Crkva
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sigurna Internet Prodaja
Član od 23.02.2023.
Svi oglasi

Kreativni Likovni set od 208 delova

U koferu.  

NOVO

Uz pomoć ogromnog izbora bojica, flomastera, uljanih bojica, voštanih bojica, akvarel boja, rezača, lepks, korektora, gumica, A4 listova,   lako ćemo kreirati najsofisticiranije, kreativne i originalne radove.  Savršen umetnički set za decu i početnike.  

Set za slikanje i crtanje sastoji se iz tri dela. Bočne pregrade su reljefne pregrade za bojice, flomastere, boje i pribor. Srednji deo je ploča za crtanje podignuta pod uglom.  Opremljen je kopčama koje vam omogućavaju da pričvrstite listove bloka s obe strane.  Papir se drži sa obe strane, omogućavajući dvoje dece da pričaju i crtaju u isto vreme.  

Cela stvar je smeštena u plastičan kofer, zahvaljujući čemu je transport celog sadržaja jednostavan i udoban ; dodatno, ima ručku za udobno nošenje. Nakon bojenja originalnog pribora,   kofer možete uspešno napuniti novim, vlastitim priborom.  Razvija različite veštine kao što su dečija mašta, koncentracija, kreativnost
1. 800din

ID Oglasa: #165421874
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.