slika
1 od 1

Moja prva kuhinja

2.600 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
10
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mira
Član od 28.02.2021.
Svi oglasi
Za male kulinarske majstore, Moj Prvi Kuhinjski Set od Fisher Price je prvi korak u svet maštovite igre!

Namenjen deci od 2+ godina, ovaj šareni set obiluje aktivnostima koje razvijaju maštu, igru u zajednici i spretnost.

Oživite kuvarsku avanturu sa ovim setom koji uključuje sve što je potrebno za pravljenje fantastičnih obroka. Od špageta i mleka do pudinga, dete ima sve komponente za igru pripremanja jela. Prilagođen veličinom i dizajnom, savršen je za male ruke koje istražuju i uče kroz igru.

Set dolazi u veselim bojama koje privlače pažnju i podstiču detetovu želju za igrom. Svaki element seta je dizajniran da bude siguran i lako rukovati njime, podstičući razvoj motoričkih veština i koordinaciju. Moj Prvi Kuhinjski Set je više od igračke, to je alat za učenje kroz igru koji pomaže deci da razviju osnovne kuhinjske veštine i socijalnu interakciju.

Dajte svom detetu dar koji podstiče kreativnost i samostalnost. Ovaj set će biti omiljeno mesto za igru, gde će vaše dete provesti sate pripremajući "obroke" za celu porodicu. Ne propustite priliku da unesete radost i učenje u svakodnevne aktivnosti vašeg deteta sa Fisher Price Moj Prvi Kuhinjski Set!

Preporučeni uzrast: 2+ godine

ID Oglasa: #163387240
Informacije

 

----Porudžbine se šalju iskljucivo dostavom. ------
******Licno preuzimanje samo gde je navedeno! *****

Za porudžbine i dodatna pitanja iskljucivo putem poruka na kp.


Usluzna prodaja.

Za nepreuzete pakete placa se dupli ptt.

Zamena samo u slučaju naše greske.

Povrat se ne vrsi.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.