slika
slika
1 od 2

Muzička igračka puz sa led svetlom

950 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vuk Popovic
Član od 24.10.2014.
Igračka je napravljena od izdržljive ABS plastike kako bi se osigurale trajne performanse i čvrsta struktura. Okrugla i glatka tekstura, bez ivica, deca mogu da se igraju opušteno. Napaja se pomoću 2 Ks AA baterije (nisu uključene).
Igračka može da se kreće, da hoda na univerzalan način, da ljulja ušima, da se okreće kada naiđe na prepreke ili čak da sija svetlost. Takođe ima zvučne efekte. Silikonski dizajn se može rastaviti i uhvatiti.
Šarena svetla mogu privući pažnju dece u najkraćem vremenu, a bogati pokreti tela i zvuci mogu u velikoj meri da podstaknu dečiju radoznalost. Omogućava deci da plešu uz hladna svetla i muziku.
Veoma je pogodan za praznične igračke, božićne poklone, nagrade u školskim učionicama, uskršnje punjenje, igračke za bebe, itd. Divne igračke mogu privući decu. Možete ih pokloniti prijateljima ili deci da pokažete svoju brigu za njih.
Ovaj proizvod je najbolje igračke za rano obrazovanje. Bogato podudaranje boja može poboljšati percepciju boja kod dece. Kombinacija muzike i svetlosti može privući decu da hvataju i puze. Svetlo usvaja blagu LED svetlost za zaštitu očiju, koja ne stimuliše dečije oči i može se igrati sa poverenjem
ID Oglasa: #165556114
Informacije
Proizvodi imaju radnu garanciju prilikom preuzimanja , ali nemaju garanciju na korišćenje.  

Svakom kupovinom prihvatili ste ove uslove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.