slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Rotirajuca masina za baloncice

2.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
80
4
juče
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Marko Jevremovic
Član od 27.02.2014.
kp izlog

Rotirajuca masina za baloncice

 

NOVO! Martiount rotirajuća mašina za pravljenje balona,  obradujte Vaše dete !

  • 90° /360° rotirajuća mašina za balone za decu:  Martiount mašina za balone je automatska mašina za balone koja može puhati balone u rotaciji od 90° i 360° . Sve što trebate učiniti je napuniti koncentriranu tekućinu za balone i vodu, samo je uključiti i uživati u balonima. Električna mašina za balone može vas okružiti 360° . Vaša beba će se zabavljati trčeći za balonima i stvarajući fantastičan svet balona za njih.
  • Kapacitet od 500 ml i mogućnost punjenja:  ova profesionalna mašina za balone za decu je potpuno automatska. Punjiva preko Type-C priključka, napajana baterijom od 3000mAh, potpuno napunjena za 3-5 sati, može raditi do 5 sati. Sa 500 ml tečnosti za balone, snažni motor osigurava da ova mašina za balone proizvodi tone sapunskih balona, odmah se puni šarenim balonima koji privlače pažnju dece i raduju ih.
  • Lako prenosiva:  Naša mašina za balone ima potpuno zatvoreni dizajn, bez curenja vode, dolazi s 2 paketa koncentrata za balone. Dizajn s uočljivom narandžastom drškom je lak za nošenje za decu. Ne morate se brinuti zbog prolivanja tečnosti. Deca mogu nositi mašinu za balone, pritisnuti jednostavno dugme, posipati veselim sapunskim balonima, trčati okolo u moru balona kako žele.
  • Izdržljiva mašina za balone:  Martiount puhač balona je napravljen od visokokvalitetnih, netoksičnih ABS materijala. Izuzetno izdržljiv, bezbedan za decu i ekološki prihvatljiv. Nema štete za decu, kućne ljubimce i odrasle. Nivo vode s vizuelnim kapacitetom omogućava vam praćenje upotrebe tečnosti za balone! Profesionalni pravljenje balona je najbolji rođendanski poklon za decu stariju od 3 godine. Pucajte više balona, imajte više zabave.
  • Idealno za svaku priliku:  Naša mašina za balone za venčanja stvara sanjivu i romantičnu atmosferu koja je idealna za rođendane, zabave, piknike, itd. Deca vole sapunske balone. Automatski puhač balona definitivno je sjajan poklon i igračka za decu, ali i za prijatelje i porodicu. Unesite više beskrajne zabave u svoj letnji odmor! Martiount uvek stoji iza svojih prodatih proizvoda i nudi doživotnu korisničku podršku.

 

Boja: bela  

Napajanje: USB punjenje    

 

Duva hiljade šarenih mehurića svakog minuta.  

 

Lagan je i lak za nošenje. Veoma pogodan za aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom, kao što su rođendanske zabave, venčanja, zabave u učionici, itd. , kako biste vi i vaša deca imali srećnije trenutke  

 

1× mašina za rotaciju mehurića  

2× Koncentrovana tečnost mehurića  

1× Uputstvo za upotrebu  

1× Kabl za punjenje

ID Oglasa: #163780547
Informacije




ISKORISTITE PREDNOSTI :





 Uplate na tekući račun -  e - bankom, ( troškovi poštarine su niži , nema naknade za transfer otkupnog iznosa – otkupnine )

• Poštarinu plaćate prilikom preuzimanja

• Isporuka postexpress

Količina koju uplatite biće Vam isporučena

 
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.