slika
1 od 1

Set za devojcice sa stampacem za Nail art i susacem

2.000 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
164
2
pre 13 dana
Odgovara na 47% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Milena
Član od 05.04.2019.

Dečiji Set za manikir sa štampačom za Nail art, Uv lampa, Šminka

NOVO

Ovaj prelepi bogati set uključuje štampač za nail art, 2 patrone sa uzorcima, 4 laka za nokte, 2 laka za premaz, odstranjivač laka za nokte u kutijici - 32 komada, turpiju za nokte, separator za nokte, set od 12 senki za oči, ruž za usne, uv lampu sa usb punjačem koja radi ( nije štetna za decu, prilagođena jačina ), upustva za lampu i za štampač. Dečiji lak za nokte je dizajniran za dečije nokte. Lak za nokte za devojčice je siguran, netoksičan, neiritantan, na bazi vode, brzo se suši. I napravljen od sigurnog perivog materijala, može se isprati sapunom i vodom, lako se skida sa noktiju, neće izlagati vaše dete štetnim hemijskim supstancama. Deca mogu lako koristiti lak za lakiranje noktiju. Nakon nanošenja laka za nokte koji se brzo suši, nakon nekoliko minuta mogu slobodno dodirivati nokte bez mrljanja odeće, zidova itd. Mogu odabrati svoje omiljene nalepnice i zalepiti ih na nokte. Kada dođe vrijeme da skinete lak za nokte, jednostavno ga ogulite ili isperite vodom, u setu dobijate tufere za čišćenje. Lak za nokte i manikir omogućava devojčicama da bezbedno istražuju modu i lepotu. Savršeno za njih da se igraju sa svojim prijateljima na putovanjima, šminkerskim zabavama a vi možete provesti zabavno vreme sa svojom devojčicom. Sjajan poklon koji je zanimljiv i smislen: set za štampanje na noktima za devojčice je savršen poklon za rođendansku zabavu za decu od 3+ godine.   Pomaže mladim devojkama da razviju finu motoriku, vizualne sposobnosti i veštine samoaktualizacije.   Neka deca budu zauzeta satima zabave i radosti.
Upotreba:
1. Očistite zanoktice i podrežite površinu turpijom za nokte (zaglađuje površinu nokta i uklanja masnoću i vlagu za dugotrajne rezultate). Ne zaboravite očistiti nokte nakon upotrebe.
2. Odaberite uzorak koji vam se sviđa i instalirajte ga na štampač za nokte.
3. Nanesite svoj omiljeni lak za nokte i pričekajte oko 5 minuta.
4. Pažljivo stavite prst na štampač za nail art, čvrsto pritisnite vrh i otpustite.
5. Obojite i pričekajte 3 minute.
6. Manikir urađen.
Dimenzija pakovanja: 41.2x26.2x7.2 cm

ID Oglasa: #145193530
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.