slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Video igrice Nitendo retro SUPER MINI SFC Novogodišnja cena

2.000 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
4.553
61
pre 10 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Tokivokimotorole 061/2528-938
Član od 21.03.2009.
kp izlog

 

Retro konzola nitendo SUPER MINI SFC STEREO

 

VIDEO IGRICE Konzola sa 620 video igrica iz 80tih i 90tih godina. Igrice su u memoriji konzole. Samo priključite na tv i igrate.

 

Idealan poklon za novu godinu ili rodjendan! ! !

idealno za novogodišnji paketić za devojčice i dečake

 

 

Veoma kvalitetno urađena konzola i džojstici i od većine konzola ovog tipa na tržištu, razlikuje se i u tome što ima stereo kabal , kome je to bitno , da spoji na stereo hifi uređaje ili tv ako ima stereo ulaze. Sve ostale konzole imaju MONO zvuk. radi samo na jednom zvučniku na tv

 

Novo neotpakovano, vise komada, GARANCIJA NA ISPRAVNOST

KONZOLA SE POVEZUJE NA TV PREKO AV stereo kabla. to je ono ŽUTO CRVENO BELO na tv

 

 

Svaka konzola se detaljno testira pre  slanja tj. prodaje, tako da situacije  da vam stigne neispravno ili poluispravno svedemo na najmanju moguću meru. Fabričko pakovanje je i posle testiranja neoštećeno i slobodno može ići za poklon. Ovo testiranje radim iz razloga da se ne desi da vam stigne konzola , neispravna ili slično, a u pitanju je poklon.




Licno poznajem najmanje 10 porodica koje koriste ove igrice od prosle nove godine, jer su kupili klincima za paketic i to radi besprekorno i dan danas uz svakodnevnu zanimaciju! ! !

Pozovite odmah na 0612528938
Slanje kurirskom je o vasem trosku na vasu adresu po Srbiji, isključivo postexpresom oko 400-500din
Mozete doci licno u Vinču da preuzmete o vasem trosku.
Mozete poručiti da vam ja donesem istog dana, ili po dogovoru, na adresu u Bgd i to vas kosta još 1000 dinara.

Neke od igrica: (Mario Bros , Super Mario , Aladin , Mortal Combat , TENKICI, donkey kong, Tom i Jery , Nindza kornjace, Socker , Terminator , Formula 1 , Fudbal , Betmen , Spajdermen. . . itd. )


U pitanju je Konzola retro verzija NITENDO SFC STEREO Novo neotpakovano.



NOVO NEKORISTENO , IMAM VISE KOMADA ZA PRODAJU Bas lepa i kvalitetna konzola za tv igrice. Konzola ima memoriju sa 620 igrica vec programiranih. Pakovanje takodje sadrzi dva dzojstika, AV kabal za povezivanje na tv i strujni adapter. Pogledajte fotografije kojie sam napravio za vas, to su originalne fotografije nisu skidane sa interneta. Ovo je idealan poklon za novogodisnje praznike, za rodjendan itd. Novo je u kutiji, imam vise komada, porucite odmah ne cekajte zadnji minut. Posaljite poruku ovde na sajtu ili na moj tel 061/2528938 sa vasim podatcima na koje da adresiram. Napisete sta porucujete i koliko komada Ime i prezime ulica i broj grad, mesto, selo i postanski broj i kojoj opstini pripada. broj telefona mobilni. Pakete saljem preko postexpres poste, svako selo ima postu. i stizu za dan dva tri.


ZA BEOGRAD LICNA DOSTAVA 1000 DIN.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Sending to Belgrade by courier or you can personally come and pick it up immediately at the address in Vinca. My delivery to Belgrade on the same day or by agreement costs 1000 dinars. Sending by courier for the whole of Serbia IMMEDIATELY WHEN YOU ORDER. The package arrives immediately the next day, it depends on your location. So you don't have to wait a few days for the package. As soon as you order, the package is on its way to you. Look at the ads below, there's sure to be something for you. You can contact us in English via KP sms viber whatsapp

ID Oglasa: #107022127
Informacije

 

MOGUĆE PLAĆANJE ONLINE ebanking

 

Moja dostava istog dana po pozivu na adresu u  BEOGRADU je 1000 din.

 

Slanje paketa kurirskom postexpres ODMAH o vasem trosku.

 


Radno vreme za poziv na telefon 061/2528-938  je svakim danom od 08-22h


PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.