slika
1 od 1

Frizbi koji se pretvara u loptu Phlat Ball

999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
132
9
juče
Odgovara na 0% poruka.
Tim Shop 0611396967
Član od 07.10.2018.
Igračka koja je osvojila  srca mnogih širom sveta, ali i priznanje za najbolju igračku za decu u 2015. godini, od sada i kod nas! Posle ove magične lopte, igra dobacivanja više nikada neće biti ista.   Ovo nije obična igračka. Na prvi pogled izgleda kao frizbi, ali kada je baciš - sledi iznenađenje! Kao u filmu, ona se odjednom pretvara u loptu! To je zabava kakvu do sada niste videli! Deca je jednostavno obožavaju!   Phlat Ball je inovativna i zabavna igračka, ali što je najvažnije, ona je  od velike koristi za sve dečake i devojčice. Jedan sat igranja, prolazi kao treptaj oka, a za to vreme se socijalizuju, uče da sarađuju i dele sa drugima. Fizirki su aktivna, pa unapređuju svoje zdravlje i to uz radost, smeh i zabavu. Pridružite se i Vi svom detetu u igri - ponesite Phlat Ball na izlet ili se jednostavno dobacijte u dvorištu kuće ili najbližem parku.   Ovakav poklon nijedno dete ne odbija!     Karakteristike:
  • Phlat Ball - Baci disk, uhvati loptu!
  • Nagrada za najbolju igračku za decu
  • Lako prenosiv, staje u svaku torbu
  • Materijal: plastika
  • Za decu stariju od 5 godina
ID Oglasa: #129711241
Informacije

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, i slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka

Za svaki proizvod dajemo garanciju na fabricku ispravnost

Radimo licno preuzimanje svaki dan od 10 do 15

za porucivanje posaljite poruku preko KP/Viber/ 
-Ime 
-Ulica i broj.  
-Mesto
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.