slika
slika
slika
slika
1 od 4

HIT IGRAČKA Kopačka auto na daljinski + fudbal lopta

2.199 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
77
1
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

-2199din. Mali set (1-auto-kopačka, 1-lopta, 1-daljinski)
-3999din. veliki set (2-auto-kopačka, 1-lopta, 2-daljinski)

 

Ovaj neobični automobil u obliku patike na daljinsko upravljanje, dizajniran je tako da ima oblik fudbalske kopačke. Auto ima treperave LED farove oko cele patike. Možete voziti auto i simulirati šut, skretati, bacati, dodavati loptu i jednostavno igrati fudbal. Bilo u zatvorenom ili na otvorenom, donosi puno zabave za decu i odrasle.

Ova dečija igračka napravljena je od vrhunskog ABS materijala, bezbedna za igru. Dolazi sa prelepim paketom, odličan izbor poklona za decu od 3+ godine.

Karakteristike:

1. Opremljen autom na daljinsko upravljanje, daljinskim upravljačem i malom fudbalskom loptom. Ovaj fudbalski automobil sa daljinskim upravljanjem kombinuje 2 omiljena elementa dece, automobil i fudbal, dizajniran da ima cool fudbal oblik kopačke.

2. Kul igračka sa treperavim LED svetlima. Ova dečija RC igračka za automobile donosi mnogo zabave deci, bilo u zatvorenom ili na otvorenom, danju ili noću u mraku. Možete koristiti automobil da šutirate loptu, postignete gol i igrate uzbudljivu igru.

3. Udaljenost daljinskog upravljača za dečije automobile je do 20metara, obezbeđujući svaki od njih nezavisni signal i može da ga koristi više ljudi u isto vreme, radeći u nezavisnom opsegu od 2,4 GHz, apsolutno bez smetnji.

4. RC auto igračka se napaja baterijama, mali je potrošač, eliminišući potrebu za čestim punjenjem, bezbedna za igru dece. Auto koristi 3 AA baterije, a daljinski upravljač koristi 2 AAA baterije (nisu uključene).

5. Napravljen od visokokvalitetnog čvrstog ABS materijala koji se može reciklirati. 100% ECO materijal, lak za održavanje.

Specifikacija:
Materijal: ABS, prošao je mnogo sigurnosnih testova. Bezbedan za vašu decu.
Veličina kopačke: 16x10x9 cm
Veličina kutije sa jednim autom: 25 x 17.5 x 15.5 cm
Veličina kutije sa dva auta: 34,5 x 21,5 x 16,5 cm
Baterija proizvoda: AA „1.5V×3“ (nije uključena)
Baterija za daljinski upravljač: AAA „1.5V×2“ (nije uključena)
Max. udaljenost daljinskog upravljača: 20 metara
Karakteristike proizvoda: 2.4G daljinski upravljač, 4-smerni daljinski upravljač, auto, napred/nazad, levo/desno skretanje, hladno osvetljenje, regulisanje svetla, brz drift.

 

HIT IGRAČKA Kopačka auto na daljinski + fudbal lopta

ID Oglasa: #150112500
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.