slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Laser Tag Cstag hgokids pistolji sa prslucima novo

4.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
54
4
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

Neograničene laserske igre pucanja: Ovi setovi za laserske igre dolaze sa 4 oružja i 4 prsluka, uz ekskluzivnu funkcionalnu demonstraciju, pretvaraju vaš dom ili baštu u borilište. Osetljiva vibracija, realistični zvuci pucanja, režim nevidljivosti, domet gađanja do 40m, sprej magle, kada su protivnici eliminisani, mogu vašoj deci i prijateljima pružiti pravo borbeno iskustvo.

UREĐAJ ZA PUNJIVANJE: Komplet laserskog oružja za decu napravljen je po najvišim proizvodnim standardima i opremljen je punjivim litijumskim baterijama i USB kablom koji omogućava preko 4 sata igre sa svakim punjenjem. Svaki laserski pištolj zahteva 1 bateriju, a svaki prsluk zahteva 1 bateriju.

Više igrača i napredni režimi: Podržava 4 različita tima u boji, prebacite se između jedinstvenih snaga 5 režima oružja Pojedinačni hitac, LASERSKI PIŠTOLJ, PUŠKA, MACHINE GUN i SUBMACHINE GUN da biste učestvovali u ovoj uzbudljivoj igri pucanja i kreirali nove lepe uspomene. Pošto su ovi setovi laserskih pucača HOGOKIDS kompatibilni, možete dodati neograničen broj igrača sa drugim frazama!

100% BEZBEDNO I BEZ PRAVIH LASERSKIH RAZLOGA: HOGOKIDS laserska pucačina je razvijena sa infracrvenom tehnologijom za decu od 6 godina, igraju se bez fizičkih projektila. Emisija infracrvenog signala od 0,9 mV je bezbedna za decu i igrače, promoviše dečiju koordinaciju i reagovanje i odvlači dečake i devojčice od njihovih ekrana.

Odličan izbor poklona: Deca mogu da koriste ove cool igračke za lasersko pucanje da pobede neprijatelja i proglase pobedu, postajući najhrabriji avanturisti. Deca i roditelji mogu zajedno da učestvuju u timskim bitkama, dožive impresivnu eksploziju, podele radost pobede, uživaju u beskrajnoj zabavi i dobro se provedu zajedno tokom odmora ili praznika. rođendanske žurke. To je intiman poklon za dečake, devojčice i celu porodicu!

ID Oglasa: #161973617
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.