slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Letece mete i pistolj - set Hover Shot

2.899 dinFiksno

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
77
3
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Fenix
Član od 11.11.2021.
Svi oglasi
Sve što vam treba je hrabrost
Takmičite se protiv prijatelja ili člana porodice da biste srušili najviše (od 5) plutajućih lopti.

Pucajte u zvezde. . . ali što je najvažnije, kuglice od stiropora.  

Proizvod dolazi sa 10 za duplo veće probleme, ali su potrebne 4 x C baterije (nisu uključene).

Red-i, set, idi! Uživajte u ovoj igrici - ubacite strelicu u strelca, povucite klizač i poludite. Nećete morati da čekate da se bilo koji softver na mreži učita ili preuzme – sami učitajte pucač za ovu nevirtuelnu igru.
Alean, zelena, mašina za pucanje
Protok vazduha se može lako podesiti za promenu visine meta, ali, ako izgubite, možda ćete želeti da prilagodite i svoju strategiju.
Međutim, znamo, kao Hamilton, nećete odbaciti svoj udarac. Odlična igra za testiranje tačnosti vašeg cilja i vaše oštrine.

Ova igra nije besciljna
Izaberite svoju metu.
Ciljajte.
Vatra.
Jednostavno, ali fantastično zabavno.
Ako nema sa kim da se takmičite, ali i dalje želite da igrate, pokušajte da odredite vreme kako biste videli koliko brzo možete da ih sve srušite, a zatim izazovite nekoga kasnije da pobedi vaše vreme!

Upozorenje: koliko god želite, nemojte ciljati u lica.


Slanje brzom postom 

RADNA GARANCIJA !     Porucivanje se vrsi putem poruke na kupujem prodajem ili na broj telefona (poziv, sms, viber) Ime i prezime.      Ulica i broj.      Mesto i poštanski broj.      Broj telefona za kontakt.       Slanje: PostexpressPogledajte sve moje oglase klikom na dugme    “ Svi oglasi”  Hvala Vam na saradnji

ID Oglasa: #142268167
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.