slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Pistolj na mehurice

900 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
64
1
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Shoping Online
Član od 15.04.2022.
Svi oglasi
Популарни произвођач мехурића: Ракетна машина за мехуриће има 32 рупе за мехуриће, може да издува стотине мехурића у минути. Када мехурићи по целом небу, мехур у боји може привући пажњу деце и задовољити жеље, донети вама и вашој породици више радости. Савршен је реквизит за фотографију, са њим можете снимити савршене фотографије и видео записе.  
• Два режима: Када се осећате уморно након јурњаве, ракетни лансер са мехурићем се може користити као мали вентилатор, донеће хладан и удобан ветар. Уклоните главу произвођача мехурића и претворите је у мали вентилатор који ће донети хладан и удобан ветар.  
• Висококвалитетни материјал: Направљен је од пожељног АБС материјала, издржљив је и има јаке безбедносне перформансе, не наноси штету људском телу. Ракетни балончић је погодан за игру и забаву деце.  
Погодан за ношење: Јединствени дизајн ракетног бацача, са чврстим рукохватом и преносивим траком, лаган и преносив, можете га понети било где

Proizvode mozete poruciti na KP VIBER SMS ili POZIV na broj 0612496141
ID Oglasa: #149716216
Informacije
Garancije na ispravnost
Povracaj ne vrsimo
Samo zamene iskljucivo nakon sto ste dobili paket u koliko ne prijavite odmah nakon sto dobijete paket ako ima neki problem sa proizvodima nakon toga ne radimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.