slika
slika
1 od 2

Voki-Toki za decu SPIDER-MAN

1.999 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
8
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Ovaj radio omogućava komunikaciju velikog dometa na otvorenom polju bez prepreka. Glasan i jasan zvuk, besplatni pozivi i Hands-free.

Povećajte zabavu u interakciji: Igre između prijatelja su uvek zabavne, a naš voki-toki može da stvori mnogo igranja. Jasan kvalitet zvuka je da koristimo profesionalnu glasovnu tehnologiju protiv smetnji da smanjimo buku i zaštitimo uši dece.

Dvosmerni radio uređaji sa kul grafikom i dizajnom inspirisanim Spajdermenom. Šaljite poruke pritiskom na dugme dok igrate voki-toki igrice sa prijateljima ili porodicom. Pritisni za razgovor dugme, jednostavno za korišćenje, čini ove dečije voki-tokije zabavnim za decu od 3 i više godina. Izdržljive i lagane, ponesite ove Spiderman igračke bilo gde – idealne za igre u zatvorenom i na otvorenom. To je odličan poklon za svaku posebnu priliku.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #165637845
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.