slika
1 od 1

Baby game kolica za decu

2.500 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
38
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mira
Član od 28.02.2021.
Svi oglasi
Predstavljamo Baby game kolica za bebe koja će očarati vašu princezu!

Ova šarmantna kolica su savršen dodatak igri vašeg deteta, omogućavajući im da uživaju u satima zabave brinući se o svojim igračkama kao prave mame.

 

? Elegantan dizajn i živopisne boje: Baby game kolica za bebe dolaze u atraktivnoj kombinaciji crne i ružičaste boje, što ih čini privlačnim za svaku malu damu. Sa dimenzijama od 62cm x 28cm i visinom od 65cm, kolica su idealne veličine za devojčice koje vole da čuvaju svoje bebe lutke.

? Kvalitet i izdržljivost: Izrađena od čvrstog materijala, ova kolica su dizajnirana da izdrže sve avanture koje vaše dete može zamisliti. Veliki točkovi prečnika 33cm obezbeđuju lako manevarisanje i stabilnost, omogućavajući devojčicama da svoje igračke voze gde god požele.

? Detalji koji privlače pažnju: Detaljno dizajnirana sa ljubavlju, kolica poseduju sve elemente pravih kolica za bebe, uključujući prostranu unutrašnjost i podesivu kapuljaču. Vaše dete će uživati u realističnoj igri dok brine o svojoj "bebi".

? Idealan poklon: Bilo da je u pitanju rođendan, praznik ili jednostavno iznenađenje, Baby game kolica za bebe su savršen poklon koji će izmamiti osmeh na lice svake male devojčice.

 

Ne propustite priliku da obogatite igru vašeg deteta ovim prelepim Baby Game kolicima. Poručite odmah i stvorite prostor za nezaboravne trenutke u igri vaših najmlađih!

ID Oglasa: #163680336
Informacije

 

----Porudžbine se šalju iskljucivo dostavom. ------
******Licno preuzimanje samo gde je navedeno! *****

Za porudžbine i dodatna pitanja iskljucivo putem poruka na kp.


Usluzna prodaja.

Za nepreuzete pakete placa se dupli ptt.

Zamena samo u slučaju naše greske.

Povrat se ne vrsi.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.