slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Motor guralica

1.900 dinFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
36
2
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
TNT Shop Subotica
Član od 03.03.2023.
kp izlog

Upoznajte guralicu motor – odličan proizvod za mališane koji žele da istraže svet oko sebe na zabavan i siguran način. Dizajnirana po uzoru na pravi motor, pruža detetu realističan doživljaj vožnje.

Guralica motor je sjajan način da vaše dete razvije motoričke sposobnosti i koordinaciju, dok istovremeno uživa u vožnji na otvorenom. Sve te veštine pomoći će vašem detetu da se bolje i kvalitetnije razvija.  Dete se oslanja na pod celim stopalom i odguruje se, čime jača strukturu stopala i nožne mišiće.

Motorić je napravljen od visokokvalitetne kuvane plastike, koja je potpuno bezbedna po zdravlje dece i po životnu okolinu. Proizveden je u EU i sertifikovan je CE znakom za bezbedno korišćenje po standardima EU.

CE znak garantuje da je :

  • proizvod projektovan i proizveden u skladu sa zdravstvenim, bezbednosnim i drugim direktivama Evropske unije, koje su relevantne za taj proizvod i koje predviđaju stavljanje CE oznake na njega i
  • izvršeno odgovarajuće ocenjivanje usaglašenosti.
  • Veličine: M (1-2 godine)L (2-3 godine)XL (3-4 godine)
    Boje:  crvena, plava, roze, ljubičasta, zelena
    Nosivost:  do 30kg
ID Oglasa: #165550057
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.